Fotbal

Dacia a pierdut ultimul meci din Antalya

Vicecampioana de fotbal a R. Moldova, Dacia Chisinau, a suferit infrangere in ultimul meci disputat la cantonamentul de pregatire din Antalya (Turcia), partida in care a intalnit pe Spartak Nalcik, formatie din esalonul superior al Rusiei.

„Lupii galbeni” au inceput partida in urmatoarea componenta: Matiughin – portar, Caraulan, Arabadji, Hasanov, Kotyukov, Bursuc, Bacal, Grosev, Gorceac, Orbu, Zgura. In mitanul secund, pe teren si-au mai facut aparitia Negrescu, Boestean si Molla.

Rusii au pornit vertiginos spre poarta „dacilor” inca din primele clipe ale meciului si deja in minutul trei au reusit sa deschida scorul prin Sanitin. Care a profitat de o respingere neinspirata a portarului. Peste alte noua minute, acelasi Sanitin inscrie din nou si stabileste scorul primei reprize, 2-0. Imediat dupa pauza, Spartak mai loveste de doua ori, prin Gheteriev si Mjatovici, si scorul devine dezastruos: 0-4. Moldovenii reusesc sa inscrie un gol in minutul 65, prin Iurie Grosev, iar spre finalul meciului Ghenadie Orbu inscrie al doilea gol pentru Dacia, din penalty.

In alte patru intalniri sustinute in cantonamentul din Turcia, discipolii antrenorului Veaceslav Semionov au inregistrat urmatoarele rezultate: 1-0, cu Arsenal Kiev, 0-0, cu Astra Ploiesti, 0-0, cu Sahtior Karaganda si 0-3, cu Sibir Novosibirsk.
Primul meci oficial in 2010, Dacia Chisinau il va sustine la 7 martie, cu Sfantul Gheorghe Suruceni.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *