Actualitate

De ce Alverstur este unul din cei mai buni transportatori de pasageri?

Destinații
La moment Alverstur oferă transport de persoane pe curse regulate spre România (București și Iași), Italia (Partea de Nord și Centru), Marea Britanie (Londra), Danemarca, Suedia și Norvegia cît și curse ocazionale și la comandă spre orice destinație.

Chișinău – București – Chișinău , zilnic, orele 10:00 și la orele 20:00.
Destinații: Gara Filaret, Aeroportul Otopeni, Gara Nord, Ambasade, Ministere, Primării și Autoritatea Națională pentru Cetățenie.
Moldova – Italia – Moldova Duminica (retur Miercuri).

De asemenea se efectuează rute spre: 
– Moldova – Marea Britanie – Moldova
– Moldova – Suedia – Moldova
– Moldova – Danemarca – Moldova
– Moldova – Norvegia – Moldova

Despre șoferi și autocare
Toate vehiculele sunt echipate cu spațiu optim pentru bagaje, GPS, aer condiționat, Wi-Fi, precum și sistem de divertisment pentru a vă asigura că ajungeți la destinație relaxați și la timp. Conducatorii auto ai Alverstur sunt șoferi experimentați, atestati psihologic, medical și professional. Sunt instruiți periodic privind noutătile aduse legislației rutiere. Compania Alverstur dispune de autocare de microbuze si autocare cu capacitate de pînă la 70 locuri. În flota companiei se găsesc și autocare cu două etaje. Toate vechiculele pot fi închiriate pentru diferite servicii complexe cum ar fi transferuri charter, transferuri la hotel, deservirea întîlnirilor de afaceri, festivități, nunți și concerte.

Calitatea serviciilor
Fiecare își alege o companie sigură și cu experiență, iar pe parcursul a 15 ani de activitate, Alverstur s-a recomandat a fi o companie de transport serioasă. Toate cursele sunt efectuate rapid, sigur și se oferă un serviciu comod de călătorie. Fiecare destinație (cum ar fi Spațiul Schengen) are propriul său specific, din această cauză la sediile companiei se pot perfecta actele necesare pentru călătorie. Clienții care utilizează serviciile AlversTur sunt persoane fizice și companii de stat, întreprinzători individuali și întreprinderi mijlocii.

Perspective pentru Moldova

Unul din scopurile politicii europene în domeniul transporturilor este de a conecta statele-membre prin coridoare rutiere. Republica Moldova este conectată în rețeaua drumurilor europene prin intermediul României și Alverstur oferă posibitatea de a avea acces în orice ramură din Spațiul European.

La oficiile noastre puteți obține informații privind cetățenia română, caziere, certificate de naștere, buletine româneși, premise de conducere, CPC, pașapoarte.

Rezervări bilete prin tel.: 069581101, 069259712, 022261071, 022211051.

Detalii și rezervări online pe www.alverstur.md.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *