Actualitate

Delegatia Parlamentului RM in vizita la Bucuresti

In perioada 7-10 februarie, o delegatie a Parlamentului Republicii Moldova condusa de Igor Corman (PD), presedintele Comisiei politica externa si integrare europeana, efectueaza o vizita oficiala in Romania, la invitatia Comisiei pentru politica externa a Senatului Romaniei.

Din delegatie mai fac parte deputatii Boris Vieru (PL), Vasile Balan (AMN), Ion Butmalai (PLDM) si Grigore Petrenco (PCRM).

Delegatia parlamentara va avea intrevederi cu Mircea Geoana, Presedintele Senatului, Titus Corlatean, presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului, Viorel Hrebenciuc, Presedintele Comisiei pentru afaceri europene a Parlamentului, Attilla Karodi, Presedintele Comisiei pentru politica externa a Camerei Deputatilor, precum si cu ministrul de Externe al Romaniei Theodor Baconschi, cu reprezentanti ai administratiei prezidentiale si ai Departamentului pentru afaceri europene al Guvernului Romaniei. In cadrul intrevederilor vor fi abordate subiecte legate de cooperarea interparlamentara bilaterala, si, in special, de aspiratiile europene ale Republicii Moldova.

 

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *