Actualitate

Deputatii si-au primit legitimatiile

Pentru prima data de la formarea Aliantei pentru Integrare Europeana (AIE), membrii acesteia s-au intalnit fata-n fata cu deputatii comunisti. Acest lucru s-a intamplat vineri, la sediul guvernului, cand noilor alesi le-au fost inmanate legitimatiile de parlamentar. Dupa traditionala alocutiune a presedintelui Curtii Constitutionale, Dumitru Pulbere, care a anuntat, inca o data, despre validarea alegerilor, deputatii nou-alesi au fost chemati, unul cate unul, sa-si ridice legitimatiile.

Acestea au fost inmanate de catre presedintele Comisiei Electorale Centrale, Eugen Stirbu. Fiecare parlamentar era aplaudat de tabara din care facea parte. Primul care a intrat in posesia legitimatiei, Vladimir Voronin, a spus doar atat: „Doresc succese parlamentului nou-ales”. Ortacii l-au aplaudat… Atmosfera a fost „sparta” de cateva huiduieli la adresa lui Eduard Musuc, fost social-democrat in doua variante, actual deputat comunist.

Printre deputatii care au lipsit de la ceremonie au fost comunistii Zinaida Grecianai si Grigore Petrenco, liberalii Dorin Chirtoaca si Vadim Vacarciuc, democratii Marcel Raducan si Dumitru Diacov.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *