Actualitate

ECHIPA DIN UMBRĂ

Ani lucraţi la TIMPUL: un an şi şase luni

– Ce îţi place cel mai mult în munca pe care o faci?
– Cel mai mult îmi place că profesez cea mai paşnică vânătoare: de evenimente şi situaţii în care este implicată, evident, fiinţa umană.
– Ce ai învăţat într-un an şi jumătate la TIMPUL?
– Munca în echipă şi cadenţa pas în pas cu TIMPUL.
-Ce urezi TIMPULUI la nouă ani împliniţi?
– Doresc TIMPULUI să dureze cât TIMPUL propriu-zis, adică la infinit, ca şi spiritul „Timpul”-ui lui Eminescu.

Elena Grigor,
contabilă
Ani lucraţi la TIMPUL: patru ani

– Cum este să munciţi într-o echipă de oameni de creaţie?
– Sunt mândră că am meritat să fiu angajată şi să muncesc la TIMPUL alături de o echipă de oameni cumsecade, prietenoşi şi foarte buni profesionişti. Eu îmi văd de treabă în lumea cifrelor… care, pentru unii, pare a fi cam plicticoasă, dar în acest colectiv minunat devine uneori chiar destul de interesantă.
– Care a fost prima impresie atunci când aţi păşit pragul redacţiei?
– M-a mirat starea de linişte. Toată lumea stătea concentrată în faţa calculatoarelor şi scria.
– Cum vedeţi TIMPUL peste nouă ani?
– Va împlini 18 ani, vârsta majoratului. La această vârstă un tânăr visează să cucerească toată lumea. Cred că acest ziar va fi căutat şi citit de toată lumea.

Alexandru Josan,
manager distribuţie

Ani lucraţi la TIMPUL: cinci ani

– Care sunt trei calităţi pe care ţi le-ai format lucrând la TIMPUL?
– Echipa ziarului a devenit pentru mine ca o familie. Alături de TIMPUL am trecut peste bariera de comunicare, am devenit mai deschis faţă de cei din jur şi mai convingător cu partenerii de afaceri. Prin insistenţă şi curaj, am învăţat să trec peste orice obstacol impus de viaţă.
– Cea mai frumoasă amintire a ta legată de TIMPUL…
– M-au frapat întâlnirile cu cititorii. Înţelegeam şi până la acestea că facem un lucru mare, că este foarte responsabil să informezi societatea cu ştiri de calitate şi la timp. Însă la întâlnirile cu cititorii am simţit cu adevărat importanţa ziarului TIMPUL în societate şi în vieţile oamenilor noştri. Atunci am cunoscut cititorul nostru şi am decis să depun şi mai mult efort pentru ca ziarul să ajungă în fiecare casă.
– Cum vezi TIMPUL peste încă nouă ani?
– Pot să asigur că peste nouă ani TIMPUL va fi aceeaşi sursă de informare demnă de încredere, fiindcă pentru redacţie calitatea înseamnă totul. Mă bucură foarte mult faptul că la noi în colectiv adevărul este pus în capul mesei.

Elena Sărăteanu,
manager marketing

Ani lucraţi la TIMPUL: opt luni

– Cum te-ai adaptat ritmului din redacţie?
– La început a fost foarte greu să mă adaptez nu doar la ritmul activ al redacţiei, ci şi la regulile de aici. Dar am înţeles că, lucrând într-o echipă de profesionişti care reprezintă cel mai citit ziar din R. Moldova, trebuie să fiu şi eu cel puţin ca ei.
– Ce ai învăţat de la colegii tăi?
– Prima frază pe care am auzit-o în prima zi de la toţi colegii a fost : „Aici la TIMPUL noi scriem cu â din a”. Am învăţat ce înseamnă să depui suflet în tot ce faci, să înţelegi ce aşteaptă cititorul.
– Ce-ţi place cel mai mult în munca de la TIMPUL?
– Cel mai mult îmi place că TIMPUL mi-a oferit şansa de a îmbina în procesul de lucru două pasiuni de-ale mele: marketingul şi scrisul.

Mira Tănase,
director comercial

Ani lucraţi la TIMPUL: şase luni

– Care a fost prima ta impresie despre redacţia ziarului TIMPUL?
– Prima impresia a fost una de calm şi linişte într-o zi de luni. Toată lumea îşi făcea liniştită treaba, apoi a venit ziua de joi când totul a devenit agitat şi toată lumea mişuna prin redacţie pregătind ziarul de vineri.
– Ce calităţi ai descoperit la tine, lucrând la TIMPUL?
– Am redescoperit că pot fi o persoană calmă şi răbdătoare. Totodată, am descoperit că şi neştiind limba rusă mă pot înţelege cu clienţii şi cu cei care doresc să colaboreze cu ziarul TIMPUL.
– Cum vezi TIMPUL peste nouă ani?
– Sper să-l văd având o coloană vertebrală cel puţin la fel de dreaptă ca şi până acum.

Vitalie Munteanu,
secretar general de redacţie

Ani lucraţi la TIMPUL: nouă ani

– Ce te motivează să lucrezi la TIMPUL?
– Posibilitatea de a realiza ceea ce îmi place în fiecare zi. Şi pentru asta mai sunt şi remunerat.
– Ce este cel mai dificil în munca ta?
– Ce mai grea este aşteptarea… materialelor de la reporteri şi de la editori pentru a le putea macheta în pagina de ziar.
– Visul tău ca veteran al TIMPULUI…
– Să devenim un cotidian full color, în 64 de pagini. Cu sediu şi tipografie proprie.

Oleg Tătaru,
machetator

Ani lucraţi la TIMPUL: cinci ani

– Ce ţi-a oferit perioada petrecută la TIMPUL?
– Mi-a oferit, în primul rând, experienţa de a lucra într-un colectiv de profesionişti, o echipă de oameni cumsecade, momente plăcute la întâlnirile cu cititorii.
– Ce-ţi place cel mai mult în munca ta la TIMPUL?
– Cel mai mult îmi place faptul că zilnic particip la procesul de concepere, de creare a unei surse puternice de informaţii, care a doua zi va fi citită de mii de oameni.
– Ce-i urezi TIMPULUI la nouă ani?
– Ziarului îi urez să aibă cât mai mulţi cititori, să crească în conţinut şi în calitate. La mai mult şi la mai mare!

Maria Boroda,
corectoare

Ani lucraţi la TIMPUL: nouă ani

– Ai petrecut nouă ani alături de TIMPUL. Ce ţi-au oferit aceşti ani?
– Parcă a fost mai deunăzi, dar deja s-au scurs atâţia ani. Este o parte importantă din viaţa mea. Alături de TIMPUL am avut parte de multe bucurii, dar şi de mici necazuri. Am învăţat lucruri esenţiale, înainte de toate, faptul că un ziar e o producţie colectivă şi rezultatul final e parte din sufletul şi inima fiecăruia dintre colegii mei. Am emoţii contradictorii – de la enorma satisfacţie a dimineţilor când iau în mână numărul de ziar proaspăt apărut, până la lacrimi, uneori, când se mai strecoară câte o greşeală nevinovată şi o observ nu în pagina adusă la citit, ci abia a doua zi în „produsul finit”.
– Ce este cel mai dificil în tot ce faceţi la TIMPUL?
– Este apăsătoarea aşteptare… atunci când se pare că paginile „s-au rătăcit pe undeva” şi nu mai ajung la citit, iar afară se lasă întunericul.
– Cum treci peste dificultăţi lucrând la un cotidian naţional?
– Nimic nu mai pare dificil atunci când îţi faci lucrul cu plăcere şi dragoste.

Silviu Tănase,
redactor-sef adjunct

Ani lucraţi la TIMPUL: şase luni

– Ce te motivează să lucrezi la TIMPUL?
– Dorinţa de a menţine ziarul la nivelul de lider în presa scrisă şi de a continua dezvoltarea produselor on-line.
– Care sunt trei calităţi pe care trebuie să le aibă un jurnalist ca să reuşească la TIMPUL?
– Imparţialitate, curaj şi promptitudine.
– Ce este cel mai dificil în ceea ce faci?
– N-aş vrea să mă plâng de ceva anume, dar ar fi mai uşor dacă întreaga societate s-ar implica mai mult în rezolvarea problemelor din jur şi ar fi mai deschisă faţă de mass-media.

Silvia Condraţchi,
Redactor-stilizator

Ani lucraţi la TIMPUL: cinci ani

– Care a fost cea mai importantă lecţie învăţată în aceşti ani la TIMPUL?
– Anume la TIMPUL am înţeles cât de mult contează în munca de echipă seriozitatea şi corectitudinea.
– Care sunt trei calităţi pe care le-aţi dezvoltat lucrând la un cotidian naţional?
– Răbdarea, răbdarea şi iarăşi răbdarea.
– Ce v-a făcut să alegeţi redacţia TIMPULUI ca loc de muncă?
– Citeam TIMPUL de la prima sa apariţie şi îmi doream mult să fac parte din acest colectiv. De aceea am venit să lucrez la TIMPUL.

Olesea Mărcuţă-Racu,
director comercial
Ani petrecuţi la TIMPUL: cinci ani


– Ce ţi-a oferit TIMPUL în toţi aceşti ani?
– Lucrând la TIMPUL, te simţi permanent un avantajat – afli noutăţile de la prima sursă şi te mândreşti că faci parte din echipa care lucrează cu dăruire pentru a crea ceea ce mii de oameni, de dimineaţă, caută să cumpere la chioşcuri – ziarul TIMPUL. La TIMPUL m-am convins că voinţa este cheia reuşitei.
– Care a fost cea mai plăcută amintire a ta din toţi aceşti ani?
– Cel mai plăcut e sa vezi cât mai mulţi oameni care aşteaptă răspunsuri la cât mai multe întrebări anume de la ziariştii de la TIMPUL.
– Cum va arăta TIMPUL la 18 ani ?
– În fiecare zi pe masa fiecărui cetăţean al R. Moldova şi, accesat, pe monitorul fiecărui computer.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *