Timpul.md

Femeia 26 Ianuarie 2012 | 05:33

Femeia perfectă

Eşti în căutarea femeii perfecte? Cea care să-ţi schimbe radical viaţa şi să-ţi facă inima să bată mai tare? Ei bine, dacă nu ştiai, ţi-o spunem noi: cheia fericirii se află în mâinile tale...

Tot ce trebuie să faci este să deschizi ziarul la pagina 10 şi să citeşti cu atenţie Chestionarul. Apoi completează-l şi trimite-l la redacţie.
Noi, gazetarii, practicăm des acest gen de sondaj public, pentru a constata dacă suntem sau nu pe aceeaşi lungime de undă cu cititorii. Îţi oferim, aşadar, ocazia să-ţi exprimi sugestiile, doleanţele şi chiar pretenţiile. Te satisfac interviurile, opiniile, reţetele culinare şi sfaturile practice din acest supliment? Poate doreşti să citeşti altceva – aşteptăm să ne spui despre ce să mai scriem. Sau poate că anumite lucruri te deranjează – profită de ocazie şi semnalează-ne despre ele. Ştim cu certitudine că vrei să procuri produse de calitate superioară, nu doar alimentare, dar şi mediatice. Şi, dacă la fabricile de panificaţie, de lactate sau de mezeluri sugestiile tale pot ajunge mai greu, la ziarul TIMPUL calea îţi este întotdeauna deschisă.
În concluzie: caută un moment liber şi completează Chestionarul. Apoi pune-l în plic, notează noua adresă a TIMPULUI, aplică timbrul poştal şi… gata! Chestionarul completat de tine va fi un semn că ne citeşti. La rândul nostru, îţi promitem că în noul an vom ţine cont de părerea ta şi îţi vom aduce în casă exact ceea ce cauţi – Femeia perfectă.

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus