Timpul.md

Actualitate 25 Iulie 2019 | 16:55

Florin Călinescu, verdict radical şi amuzant despre şansele lui Dăncilă în faţa lui Iohannis

Florin Călinescu s-a folosit de prima sa intervenție de om politic pentru a ironiza desemnarea Vioricăi Dăncilă drept candidat al PSD la prezidențiale.

Liderul Partidului Verde a mers mai departe și i-a cerut demisia ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, pentru modul dezastruos cum gestionează situația autostrăzilor din țară. Într-un interviu la RFI, actorul o ironizează pe Viorica Dăncilă cu privire la candidatura ei pentru prezidențiale.

”E ca și cum aș fi eu desemnat să conduc Biserica Ortodoxă Română. Nu văd în momentul ăsta pe cineva care să-l clatine pe Klaus Iohannis. Viorica Dăncilă nu are nici o șansă”, a spus Florin Călinescu pentru sursa amintită.

Furios ca majoritatea românilor pentru starea infrastructurii din țară, Florin Călinescu îi cere demisia ministrului Transporturilor. "M-am îngrozit pur și simplu, iar eu când mă îngrozesc, îmi pierd umorul. Un cetățean Cuc, cocoțat în fruntea Ministerului Transporturilor face așa o glumă neterminată, ba 100, ba 140, de fapt e vorba de câteva zeci de kilometri începuți tot de zece ani de zile, s-ar putea să se inaugureze vreo 30-40, începuți acum șase-șapte ani, terminând așa, cu un panseu abominabil: păi, dacă în următoarele trei luni de zile plouă, ce să facem, să-i cerem lui Dumnezeu demisia? Nu, stimate domn, nu-i cerem lui Dumnezeu, ți-o cerem ție, pentru că dacă plouă în următoarele trei luni, probabil ne construim o corabie, ca Noe. Pentru astfel de declarații îi ceri demisia", a mai zis omul de televiziune.

Cunoscutul actor a notat că a intrat în politică, pentru că s-a săturat să comenteze de pe margine.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus