ROMÂNIA

Fostul Principe Nicolae va deveni tată pentru a doua oară

Fostul Principe Nicolae a făcut fericitul anunț în această dimineață pe pagina sa de facebook, anunț prin care aflăm că soția sa, Alina Binder este însărcinată. Vestea a venit pe neașteptate și este una și mai fericită, având în vedere că vine exact de ”Ziua Copilului”.

”Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și a valorilor tradiționale,în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară,în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris în comunicat fostul Principe Nicolae.

În 2018 Nicolae, nepotul Regelui Mihai, s-a căsătorit cu Alina Maria Binder. Cererea în căsătorie,așacumpovestea Nicholas de Roumanie Medforth Mills pe Facebook, a avut loc în timpul unei vacanţe pe care au petrecut-o în Marea Britanie. La nunta lui Nicolae din 30 septembrie 2018, membrii Casei Regale a României nu au participat datorită scandalului iscat pe tema paternității fostului principe asupra copilului pe care l-ar fi avut cu Nicoleta Cîrjan. Ca urmare a acestor dezvăluiri din presa vremii, la data de 1 august 2015, Regele Mihai I a decis retragerea titlului de principe nepotului său Nicolae şi excluderea din succesiunea la Coroana României. La doi ani de la acel moment, Nicolae acuza familia regală că i-a dat bani pentru exilul său şi că i-a interzis să îşi vadă bunicul.

Pentru cei care nu știu foarte multe detalii despre Alina-Maria Binder, soția fostului Principe Nicolae, vă putem spune că Alina, acum ajunsă la vârsta de 32 de ani, a absolvit Şcola de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti. A studiat la Academia de Studii Economice (ASE) şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA. Potrivit datelor publicate pe pagina de Facebook, Alina-Maria Binder a lucrat ca PR Asociaţia Aviatorilor și a devenit însoțitor de bord, în urma unui curs de certificare. 

playtech.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *