Actualitate

Fotbalistii tineri au portile deschise la nationala

Unul din cei mai talentati fotbalisti moldoveni din ultimele doua decenii, ex-fundasul Ion Testimiteanu, este de parere ca noua nationala fotbalistica a R. Moldova va avea o noua imagine.

Astazi, dupa ce, impreuna cu alti tehnicieni, a primit licenta „B” de antrenori, noul secund de la nationala a remarcat pentru Timpul ca „de fapt inca nu am simtit pulsul muncii de la echipa selectionata. Imi voi face debutul in Turcia, unde formatia noastra va sustine si primul meci de verificare, cu Kazahstanul. Sunt foarte multi jucatori tineri care pana acum nu au cochetat cu echipa selectionata si acum li se va acorda aceasta sansa. Antrenorul reprezentativei de tineret, Sergiu Chirilov ne-a promis sustinere totala in acest sens si consider ca tricoul principalei echipe a republicii va fi purtat de cei mai destoinici fotbalisti”.

Reamintim ca, in urma cu o saptamana, executivul Federatiei Moldovenesti de Fotbal l-a desemnat pe romanul Gavril „Pele” balint in functie de antrenor principal al selectionatei R. Moldova, el urmand sa fie ajutat de Ion Testimiteanu si Nicolae Rusu.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *