Timpul.md

Ultima oră 14 Iulie 2011 | 16:06

Godea: Unde a dispărut sloganul "Moldova fara Voronin, Moldova fără comunişti"?

Aşa cum ne-a obişnuit deja, deputatul independent Mihai Godea s-a expus şi astăzi asupra celor ce s-au întâmplat în ultimele zile în spaţiul politic, şi anume, asupra unei "colaborări neformale" între PLDM şi PCRM.

Fostul prim vicepreşdinte PLDM Mihai Godea a adresat un îndem către foştii colegi de partid, dar şi un apel către Alianţă.

"De ce PLDM a devenit un partid izolit politic? De ce PCRM este singurul partid care susţine PLDM? Unde a dispărut sloganul 'Moldova fara Voronin, Moldova fără comunisti' ? ", sunt întrebările retorice pe care le-a adresat Godea. El şi-a îndemnat foştii colegi de partid să nu se lase intimidaţi de Vlad Filat, pentru că "şi pe mine a încercat să mă intimideze, dar n-a funcţionat", a mai precizat Godea.

Din numele Platformei Alternativa Democratică, Mihai Godea a mai cerut ca şedinţele Consiliului AIE să fie publice, cu accesul presei.

"Comuniştii trebuie să ia în vedere înţelegerea dintre Voronin şi Filat", a mai adăugat Godea spre final, lăsând să se înţeleagă că la baza colaborării între PLDM şi PCRM stă mai degrabă o înţelegere între cei doi.

Timpul.mdPe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus