Actualitate

GreenStone Corp International, o companie financiara internationala de succes cu randamente peste piata

Cu 8 ani in urma, Bogdan Remes era in plina expansiune internationala cu prima sa companie de consultanta financiara, mai precis dupa deschiderea unor piete din Europa Centrala si de Est, si infiinta o firma internationala cu sediul in Londra.

In 2006 – 2009 a inceput sa investeasca in calitate de business in companii, iar in ultimii doi ani a trecut de la investitiile seed la cele de venture capital, alaturi de fondurile 3TS, impreuna cu care a dezvoltat deja un portofoliu de 7 companii din UK. Asadar, schimbarile in viata profesionala a lui Bogdan Remes au fost multe si profunde, a trecut de la antreprenoriat la management corporativ si apoi la postura de investitor.
In prezent ocupa functia de director executiv la una dintre cele mai de success companii financiare cu baza in Mare Britanie – GreenStone Corp International.

Holdingul GreenStone Corp International, reprezinta un grup de firme europene care prin parteneriat cu companii investitionale si brokeri internationali renumiti ofera suport pentru toti cei interesati de oportunitatile pe care le ofera pietele financiare internationale. Compania este detinuta si condusa de specialisti de marca pe piata financiara internationala.

Businessman-ul Bogdan Remes afirma: “avand in vedere ca in Romania, mediul economic actual ofera o piata financiara in care dobanzile la depozite sunt extreme de reduse, apare nevoia clientilor de a obtine randamente superioare la plasamentele lor. Astfel, acestia se pot orienta catre alte institutii financiare straine, prin constituire depozite la termen, reprezentand un domeniu din ce in ce mai atractiv”.
Activitatea companiei Greenstone Corp International, este orientata spre administrarea si dezvoltarea portofoliului de clienti conform celor mai avansate strategii disponibile. In Romania, companiile financiare, nu sunt utilizate la potentialul maxim in principal din cauza lipsei de informatii.
Dar lucrurile evolueaza. Astazi, din ce in ce mai multe persoane (re)descopera participarea la fonduri si companii straine si constata ca pot obtine castiguri mai mari decat la banca.

Daca doresti sa obtii performanta pentru activele tale si cauti un partener care sa iti ofere solutii personalizate in functie de profilul tau economic, te invitam sa descoperi serviciile noastre de administrare. Ne pasa de banii tai, stim ca ei se castiga greu si vrem sa iti oferim cele mai bune solutii pentru economiile tale.

In anii care vin companiile straine cat si fondurile de investitii vor fi folosite de multi romani. Este alegerea ta daca te vei alatura sau nu acestora; o cunoastere mai buna a mecanismelor companiilor financiare, te va ajuta sa iei cea mai buna decizie!

 Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *