Horoscop

Horoscop – 28 februarie 2018. RAC: Munca ta dă roade bune

Alţii au impresia că nu eşti precaut şi te arunci aşa, în gol, nebuneşte, fără să te fi informat suficient de bine înainte. Oricât de încrezător ai fi în ideile tale, bazează-te doar pe fapte concrete, pe cifre reale, pe lucruri pe care le cunosc şi le înţeleg şi ceilalţi, că să nu fii privit că un ciudat. Originalitatea ideilor tale nu va fi acceptată de oricine, dar măcar le poţi prezenţa cu luciditate.

Taur

Ceea ce ar fi trebuit să meargă într-o direcţie excelenţă ajunge într-un punct critic în care tot norocul se poate întoarce exact pe dos. Ai mare grijă, pentru că te cam joci cu şansă ta şi cum nu eşti foarte sigur pe ţine, rişti să pierzi şi lucrurile bune la care ai ajuns. Este o şansă extrem de fragilă, pe care nu o poţi valorifica aşa cum ar trebui din cauza unor piedici, dar nu cumva tu însuţi ţi-ai pus beţe în roate? Altădată ai dat cu piciorul unor ocazii favorabile care acum îţi arată cât de mult ai pierdut, dar e prea târziu să mai profiţi de ocazia ratată.

Gemeni

Cine apelează azi la părerea ta, o face cu maximă încredere pentru judecată ta limpede şi justă, deci nu trebuie să-i dezamăgeşti. Analizează problema pentru care ţi se cere sfatul cu toată luciditatea, fără a ţine cu niciuna din taberele implicate. Ceilalţi îţi respectă modul clar şi detaşat de a vedea lucrurile, dar mai ales îţi recunosc capacitatea de a înţelege situaţia de pe margine, fără niciun fel de influenţe din afară. Decizia pe care o iei sau verdictul pe care îl oferi va mulţumi pe toată lumea şi se vor supune cu toţii, recunoscându-ţi astfel inteligenţă şi spiritul justiţiar distant şi corect.

Rac

Muncă ta da roade mai bune decât te-ai aşteptat şi e normal să devii din ce în ce mai dornic să duci mai departe ce ai început. Se prefigurează o recolta bogată, metaforic vorbind, semn că ai investit tot ce ai avut mai bun în ţine pentru a face aceşti paşi mari înainte. Adevărul e că ai fost foarte bine susţinut şi stimulat de o persoană care a pus umărul efectiv la reuşită ta, deci, dacă a venit vremea recoltei, n-ar fi rău să fie şi vremea recunoştinţei. Mulţumeşte-i, deci, recompensează-l cumva, pentru că fără ajutorul sau concret, roadele nu ar fi fost la fel de bune!

Leu

Nimeni nu te întrece când vine vorba de colaborare, pentru că tu sări în ajutorul cuiva chiar şi fără să ţi-o ceară în mod intenţionat. Dai dovadă de o capacitate imensă de dăruire pentru binele altuia, pentru că ştii că faci parte dintr-un tandem, dintr-un angrenaj de suflete în care a venit rândul că şi tu să fii cel care preia rolul de motor principal de energie în beneficiul celuilalt. Cândva, partenerul tău a fost cel care dăruia şi tu primeai cu încredere ce avea el de oferit, dar acum a venit vremea să se întoarcă roată. Dai fără să aştepţi nimic în schimb, convins că această e şansă ta de a te revanşa pentru tot ce ţi s-a dăruit până acum. Asta da cooperare!

Fecioara

Chiar dacă acum ai impresia că vâsleşti numai împotriva curentului şi nu te mai înţelegi cu nimeni, educa-ţi răbdarea şi toleranţă faţă de ceilalţi. Cel nervos, de dată această, eşti tu şi spui nu la tot ce ţi se propune. Încearcă să priveşti dincolo de piedicile de acum, pentru că acolo se vede un orizont mult mai senin şi mai liniştit. E că şi cum ai fi pe o mare învolburată, nemaiştiind cum să lupţi cu vicisitudinile vremii, dar ai permanent în minte că, dincolo de aceste valuri imense, vei găsi ţărmul liniştit şi cerul senin. Crede asta şi aşteaptă să se risipească norii de furtună, fără să te superi degeaba pe ei!

Balanţă

Ai tot amânat acest moment de frică să nu iei o decizie greşită, dar în cele din urmă trebuie să te hotărăşti să spui odată stop şi să închizi un capitol din care nu mai ai nimic de câştigat. E că şi cum presimţeai că vine finalul unei etape dar, că să nu pierzi tot ce ai construit până aici, ai tot tergiversat finalul şi ai sperat că mai poţi continuă o vreme aşa. Iată că nu se mai poate trage de timp, că atare trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să-ţi iei rămas bun, oricât de dificil ar fi finalul. Te vei elibera complet şi apoi vei putea să te gândeşti la altă direcţie.

Scorpion

Încearcă să mai şi refuzi pe cei care te monopolizează cu problemele lor. Nu cumva le pui prea mult la suflet? Ei se simt bine când găsesc pe umerii cui deşartă bagajul de probleme, dar nu cumva te împovărezi tu fără rost? Ascultă-i, asta poţi face, dar fă-o cu un dram de detaşare, de indiferenţă, de răceală chiar, dându-le totodată impresia că eşti un prieten de nădejde. Nu înseamnă că nu-ţi pasă de problemele lor, ci doar că îţi pasă mai mult de liniştea şi starea ta de bine. Ei abia aşteaptă să obosească pe alţii de necazurile lor, dar ce vină ai tu?

Săgetător

Dacă te simţi blocat într-un punct mort, nu te complace în situaţia respectivă, pentru că nu te reprezintă. Tu eşti un luptător, un om dornic de acţiune, nicidecum un comod care aşteaptă să se rezolve problema de la sine. Ia taurul de coarne, implică-te, lupta-te pentru ceea ce vrei să obţii şi mai ales pentru a ieşi din acest impas. Tu ai planuri mari înainte, ai gânduri măreţe, or încetinirea ritmului nu îţi este pe plac, de aceea trebuie să faci ceva că să repornesti toată maşinăria. Poate acum stă, dar după ce vei umple din nou rezervorul cu benzină, vei începe totul în trombă, cu alt chef!

Capricorn

Nimic nu te mulţumeşte, ai pretenţii prea mari de la cei pe care-i iubeşti – copii, partener de viaţă, prieten – şi strâmbi din nas la orice. Atitudinea ta da dovadă de un dram de egoism, pentru că îţi pui doar propriile dorinţe în prim plan, fără să ţii cont de cât de multe încearcă cel drag să facă pentru ţine. Renunţă la această ostilitate pe care o afişezi, pentru că s-ar putea să-l deranjeze pe omul de lângă ţine care se face luntre şi punte doar pentru un zâmbet din partea ta, dar fără prea mulţi sorţi de izbândă. S-ar putea a două oară să nu mai încerce!

Vărsător

Carieră ta cunoaşte un moment de vârf care merită sărbătorit alături de cei care au contribuit şi ei la acest succes. Aţi muncit umăr la umăr pentru acest moment de apogeu, dar aţi aşteptat să se aşeze lucrurile pe un teren sigur înainte de a extrage o concluzie şi a spune tuturor ce aţi realizat. Ai fost prudent, nu te-ai bucurat înainte de vreme, deşi toată lumea era încântată de rezultate, dar ai dat dovadă de discreţie şi precauţie că să fii sigur că nimic nu se poate răsturna în ultima clipă. Acum tragi linia finală şi poţi să te lauzi tuturor cu mândrie!

Peşti

Planurile pe care le discuţi cu familia au toate şansele să devină realitate, deci adună-ţi pe toţi în jurul tău pentru a stabili rolul fiecăruia în acest proiect de viitor. Tu eşti liderul oricărei acţiuni de familie, pentru că tu trebuie să le spui şi celor dragi ce au de făcut. Ei te vor urmă orbeşte, convinşi că ai dreptate, deci foloseşte-ţi calităţile de conducător pentru a trasă direcţia comună pentru perioada următoare. Împreună sunteţi o forţă, dar succesul depinde de felul cum va concentraţi toţi spre scopul comun. 

Sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *