Timpul.md

Actualitate 17 Ianuarie 2020 | 09:15

HOROSCOP 17 IANUARIE 2020. Previziuni toate zodiile

HOROSCOP 17 ianuarie 2020. Iată ce vă rezervă astrele, în funcție de zodie, pentru ziua de vineri, 17 ianuarie 2020.  Berbec  Se apropie weekend-ul și ești cuprins de romantism. Îți îndrepți toată atenția către partenerul de viață. Un incident recent te-a determinat să-ți dai seamă că, din când în când, este nevoie să-i fii alături și să îi spui ceea ce simți.  Taur  Investițiile făcute cu ceva timp în urmă încep să dea roade și o să dispui de o sumă de bani de care te vei folosi pentru a scăpa de câteva datorii mai vechi. Înainte de a semna acte importante citește foarte bine și fii atent la detalii. 

Gemeni
Astăzi e o zi bună pentru a încheia contracte, iar dacă vrei să obtii niște bani pentru un nou proiect, astăzi poți începe demersurile. S-ar putea să primești și câteva oferte de colaborări. Pe scurt, se anunță o zi plină din punct de vedere profesional.Rac
Urmează să primești un răspuns la o solicitare făcută cu de curând și nu mai ai răbdare. Problema e că cei cu care intri în contact azi, nu știu despre asta și de aceea nu înțeleg de ce ești așa agitat. După ce vei afla răspunsul așteptat, se va detensiona și atmosferă din jurul tău. Nu uita de o întâlnire importantă, în oraș.

Leu

Ai puține emoții. Urmează să participi la un eveniment important pentru rudele tale și vrei că totul să iasă perfect. Nu de alta, dar tu ești organizatorul și nu vrei să te faci de râs! Relaxează-te, nimeni nu va fi acolo să te judece, important este faptul că ai reușit să-i aduci pe toți la un loc, să fie împreună.

Fecioară

Ești foarte satisfăcut. Deși toată lumea ți-a spus să abandonezi proiectul de care te-ai apucat, nici măcar nu ai vrut să-i auzi și ai avut dreptate! Dar nu te mulțumi cu atât. Acesta este doar începutul. Ia-ți o pauză, odihnește-te și, apoi, da-i drumul, mai departe.

Balanță

Se termină săptămâna și realizezi că nu ai făcut altceva decât să muncești. Ți-ar prinde bine o mică escapadă cu persoană iubită. Weekend-ul a începe, dar mai poți prinde un avion spre o destinație romantică. Dacă nu, două zile la o cabană ar fi tocmai potrivite.Scorpion

Te trezești într-un blocaj financiar. Ai uitat să plătești unele facturi, trebuie să înapoiezi niște bani pe care i-ai luat cu împrumut și ai aflat că salariul întârzie. Noroc că partenerul are mai are ceva în cont. Poate ar trebui să ai mai multă grijă cu cheltuielile.

Săgetător

Încearcă să te controlezi mai mult astăzi! Ai grijă la ce spui și ce faci, nu e momentul să intri în conflicte. Deși ești obișnuit să dai frâu liber la tot ceea ce ai pe suflet, acum este cazul să fii doar diplomat. Zâmbește și taci!

Capricorn

O rudă îți atrage atenția că ar fi cazul să dai dovadă de mai multă înțelegere față de o persoană mai în vârstă din familie. Chiar dacă te-a supărat cu ceva, lasă mândria deoparte. E un moment special și ar avea nevoie de sprijinul tău.Vărsător

Ziua este banală, însă seara este posibil să ai parte de o surpriză pusă la cale de câțiva prieteni mai "trasniti". Oricât te gândești despre ce ar putea fi vorba, nu vei ghici, așteaptă-te, însă, la ceva ieșit din comun.

Pești

Dimineața nu te simți prea bine, îți vine să suni la job să ceri o zi liberă, însă primești un mesaj care te face să te răzgândești. O cafea tare sau o cană de ceai cald, și în câteva minute ești pe drum. Ceea ce părea o zi ratată se va transformă în una de neuitat!  

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus