Horoscop

Horoscop 2 iulie 2016

Berbec

Fă ceva să te debarasezi odată de acea amintire urâtă care îţi tot revine în minte iar şi iar! Nu îţi prieşte, are numai efecte negative asupra ta şi practic te ţine blocat în trecut într-o zona nefastă. De ţine depinde să ştergi acea restanţă, fie că e vorba de o relaţie eşuată pe care trebuie s-o scoţi din viaţă ta, de o eroare de demult care încă îţi strică imaginea sau de un conflict care revine în actualitate din când în când, atât cât să ţi se ridice tensiunea. Cu un efort de voinţă, poţi scapă de acea ghiulea pe care o tot tragi după ţine!

Taur

Mintea ta ageră poate genera azi soluţii practice la cele mai complicate situaţii. Îţi merge mintea brici şi ar trebui să profiţi de acest moment de vârf din punct de vedere mental pentru a învaţă ceva dificil, pentru a studia ceva ce ai tot amânat din lipsa de timp sau de chef, de a planifică o strategie pe termen lung în afaceri sau în carieră. Ai idei bune, concrete, deci azi te poţi baza şi pe teorie şi pe practică în egală măsură pentru a ajunge la roade de care vei fi mândru.

Gemeni

Stai de ceva vreme cu o anumită declaraţie pe buze şi tot nu ai curajul să o exprimi liber. Ţi-e puţin frică de impactul cuvintelor tale, şi preferi să taci, deocamdată, aşteptând momentul potrivit pentru a-ţi exprimă public opinia. E că şi cum ar trebui să spui ultimul cuvânt într-o situaţie şi încă nu eşti suficient de bine pregătit. Poate a venit vremea să spui un da sau un nu la o întrebare capitală: dacă accepţi sau nu un job, dacă refuzi sau nu o oferta… Sau poate trebuie să spui adio unui loc sau unei persoane, şi tot tragi de timp, cu speranţa că se mai schimbă ceva. Ei bine, a venit vremea să deschizi gură şi să spui ce ai ales: va fi că o eliberare!

Rac

Lucrurile se mai schimbă de la o zi la altă, că atare, dacă nu demult ai pornit pe o cale nouă, azi s-ar putea ivi deja o altă schimbare de direcţie, care te ia un pic prin surprindere. Începi să te îndoieşti de deciziile luate în trecut şi te întrebi dacă nu cumva ai pierdut timp inutil cu experimentele anterioare. Nu e deloc o pierdere de timp sau de resurse, ci din toate ai mai învăţat câte ceva. Tot ce ai făcut înainte, chiar dacă azi se schimbă din nou, e experienţă acumulată, e antrenament, e căutarea adevăratului sens care ţi se potriveşte, deci priveşte cu bucurie tot ce ai încercat înainte, chiar dacă nu a dus prea departe.

Leu

Singur, nu poţi repara o situaţie care te macină, dar cu ajutorul celor dragi, nimic nu ţi se va mai părea la fel de greu! Ai pe cineva alături care pune umărul la problema ta, şi cine altcineva te înţelege şi te susţine mai bine dacă nu familia? Ajunge doar să spui ce te doare şi va sări în ajutorul tău la nevoie! Şi tu ai făcut la fel pentru ei cu alte ocazii, deci este modul lor de a-ţi întoarce un serviciu similar pe care şi tu l-ai oferit în momente critice. Nu ţine doar pentru ţine şi nu insistă să te descurci singur! A recunoaşte că nu poţi nu e o dovadă de slăbiciune, ci de încredere în ceilalţi!

Fecioara

O zi liberă e perfectă pentru a stă puţin de vorba cu ţine însuţi pentru a-ţi trasă căile următoare spre marile tale vise. Doreşti o schimbare în carieră iar informaţia pe care o găseşti azi sau sfatul experimentat venit de la cineva mai matur pot avea efect stimulativ asupra ta pentru a da curs acelei dorinţe de schimbare. Poate nu pui imediat în practică schimbarea de sens, dar măcar aşezi lucrurile pas cu pas la locul potrivit astfel încât, la momentul potrivit, să-i dai startul. Eşti aproape de un moment decisiv, dar deocamdată informează-te!

Balanţă

Dacă te simţi blocat într-un punct sensibil din care nu mai vezi nicio ieşire, bazează-te pe cei care îţi sunt alături. Posibil să ai în preajma pe cineva care a trecut cândva prin ceva similar situaţiei de faţă şi te-ar putea sfătui foarte bine, ba chiar te-ar putea acompania pe drumul tău spre rezolvarea problemei, tocmai pentru că te înţelege foarte bine prin ce treci. Te poţi lasă întru totul în mâinile lui, mergi pe calea pe care ţi-o arată, pentru că numai cineva care a trecut prin astfel de momente ştie să-ţi ofere cele mai utile îndrumări. Chiar dacă momentan te simţi blocat în impas, ai încredere totală în cel de lângă ţine!

Scorpion

Eşti şi obosit, dar şi ceva mai comod, încât nu ai chef azi de nimic care te-ar putea solicită cât de puţin. Vrei să fii lăsat în pace să dormi mai mult, să citeşti, să leneveşti la ţine acasă. Probabil eşti extenuat după o perioada foarte încărcată şi numai alte activităţi obositoare ţi-ar mai lipsi acum, că atare vei spune absent la orice provocare, la orice acţiune în care te invită ceilalţi, la plimbări. Somn de voie, îţi spui, sau activitate sedentară în confortul tău casnic, rasfatandu-ţi simţurile cu lucruri dulci, plăcute, relaxante. Aveai şi tu nevoie de acest repaus total în care să te apleci asupra dorinţelor tale!

Săgetător

Priveşti în jur şi nu vezi prea multe motive de bucurie. Te simţi singur, neînţeles, dat la o parte, nu ai pe ce te baza pentru a zâmbi şi a te relaxa măcar un pic, dar nu trebuie să vezi ce NU ai, ci faptul că această aparenţă linişte îţi prieşte de minune pentru a face puţină ordine în mintea ta. Tocmai pentru că nu se întâmplă nimic, exact acest nimic e cheia problemelor tale. E linişte, nu te bate nimeni la cap, poţi sondă în adâncul minţii tale căutând soluţii, şi datorită pasivităţii şi liniştii depline din jurul tău, vei aranja toate lucrurile la locul cel mai potrivit. Profită, aşadar, de tihna şi calmul care planează în jur, chiar dacă, la prima vedere, ai fi tentat să spui că e izolare şi monotonie. Sunt şi ele bune uneori!

Capricorn

Încearcă să priveşti oamenii dintr-o perspectiva mai toleranţă, mai blanda, fără să tot găseşti nod în papură la oricine. Chiar dacă ştii că nu toţi au inima bună şi nu merită toată iubirea ta, fă un efort să renunţi, pentru o zi, la judecaţi, la critici, la reclamaţii, şi să treci cu vederea ceea ce nu-ţi place la cei din jurul tău. Ai să vezi că se schimbă energia în relaţia cu aceştia, pentru că, oferindu-le pe tavă gânduri bune şi cuvinte frumoase, îi vei dezarmă mai uşor şi vei îndulci mult comunicarea. Chiar dacă unii încearcă să te atragă în jocurile lor de culise, nu le da satisfacţie şi refuză asemenea îndeletniciri, arătându-le că ai numai gânduri bune faţă de oricine.

Vărsător

Este o zi excelenţă pentru un dialog constructiv, deoarece ai şi o minunată capacitate de a vorbi sincer, de a te exprimă concis şi la obiect, că să fii înţeles corect, dar mai ales capacitatea de a ascultă cu luare aminte. Tot ce iese azi de pe buzele tale e informaţie clară, documentată, verificată, ce poate folosi cu succes celor care o aud, dar fii sigur că şi la urechile tale vor ajunge aspecte extrem de interesante pe care merită să le memorezi. E că şi cum vorbeşti la telefon şi tot ce emiţi precum şi tot ce receptezi e informaţie preţioasă şi pentru ţine şi pentru cel de la celălalt capăt al firului, deci comunica liber, deschis, sincer!

Peşti

Eşti obosit, de aceea ar trebui s-o laşi mai moale cu eforturile supraomeneşti sau cu excesul de zel. Dacă nu ţii cont de nivelul de energie de care dispui cu adevărat, rişti să strici tot. Cineva te trage de mânecă să nu te mai agiţi atât, să nu faci lucruri peste puterile tale. Dacă nu ţii cont de încercările sale de a te tempera, te vei convinge singur că nu are rost să exagerezi când vor apărea primele greşeli. Nici un abuz nu e bun, că atare micşorează ritmul în care munceşti, pentru că nu faci altceva decât să te extenuezi şi să rămâi fără energie în cel mai nepotrivit moment. Ce-i prea mult strică! 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *