Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 5 MAI 2019. LUNĂ NOUĂ ÎN ZODIA TAUR

Luna Nouă din zodia Taur va aduce noi începuturi pentru toate zodiile, cele mai favorizate fiind Taurul și Scorpionul, dar și Leul și Vărsătorul. Impactul major va fi în următoarele două săptămâni, însă se va resimți până la următoarea Lună Plină din Taur, atunci când, într-adevăr se vor vedea și se vor culege roadele a ceea ce sădim acum. În primul rând, această Lună Nouă va aduce o preocupare mai mare pentru zona financiară, pentru a obține stabilitate materială, pentru a ne îmbunătăți veniturile și vor fi susținute în principal activitățile artistice și de creație. Cu alte cuvinte, ar trebui să ne exploatăm talentele cu care am fost înzestrați pentru a le transforma în surse de venit, chiar dacă venit suplimentar și nu stabil. Domeniile artistic și financiar vor cunoaște o înflorire acum.

Luna Nouă în Taur ne poate determina să ne preocupăm mai mult de imaginea noastră, de felul în care arătăm, să facem o schimbare de look, să începem o dietă (deși Taurul e gurmand, am putea descoperi o dietă și sănătoasă și gustoasă). De asemenea, putem primi mai ușor un credit, un împrumut, putem să ne achităm datoriile, ne putem cumpăra o casă, putem renova și reamenaja locuința. Totodată, Luna Nouă în Taur vorbește și despre dragoste și poate favoriza manifestări frumoase ale iubirii, mai mult romantism, mai multă sensibilitate, emoție, mai multe declarații de dragoste, dar și mai multe șanse de a ne întâlni jumătatea, mai ales după data de 15 mai, când și Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, va intra în zodia Taur, zodie pe care o guvernează.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de noi începuturi în domeniul financiar. Nativii pot descoperi acum noi căi de a face bani, pot primi noi propuneri de parteneriate profitabile și nu este exclus să primească chiar și o mărire de salariu, mai ales că sunt susținuți în negocieri de Mercur, care a intrat în zodia Berbec, dar și de planeta beneficiilor financiare, Venus, care a intrat în zodia Berbec. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să evite cheltuielile care nu sunt urgente și obligatorii.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur vor fi norocoșii zilei, dar și ai perioadei, deoarece Luna Nouă le aduce începuturi noi pe toate planurile. Nativii care sunt singuri pot începe o nouă relație, iar la modul general, pot avea parte de evenimente care să le șteargă cu buretele niște principii de viață vechi și să le aducă noi viziuni. Schimbarea mentalității și a atitudinii față de anumite situații le poate aduce evoluția. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce discuții legate de noi proiecte de colaborare care să le îmbunătățească veniturile.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor fi favorizați de Luna Nouă să-și analizeze în profunzime niște gânduri, niște decizii și acțiuni din trecut cu scopul de a se înțelege mai bine pe ei înșiși și astfel de a se liniști. Nu este exclus ca o persoană din trecut să le revină în viață acum și chiar să le reaprindă flacăra iubirii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia de a descoperi un tratament naturist care să le vindece o afecțiune mai veche.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de noi începuturi legate de prieteni. Posibil ca nativii să reia o veche legătură, să se împace cu o persoană dragă, iar la modul general, interesul pentru a petrece timpul cu cei din anturaj va crește. Nu este exclus să cunoască noi persoane cu care să descopere că au multe lucruri în comun. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia de a pune la cale planuri noi de viitor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de noi începuturi legate de carieră. Nativii pot avansa într-o funcție, pot schimba locul de muncă cu unul mai bun sau pot să-și îmbunătățească imaginea în fața colegilor și superiorilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia unui dialog pe teme profesionale. Unii nativi pot simți nevoia să schimbe sectorul de activitate și pot cere sfatul persoanelor în care au încredere.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot primi cadou o vacanță sau pot plănui o călătorie în afara granițelor țării. Nu este exclus să primească vești din străinătate sau să se întâlnească cu o persoană pe care nu au mai văzu-o de multă vreme, posibil chiar fost coleg de școală. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și canalizeze atenția asupra cursurilor de dezvoltare profesională care le pot înlesni traseul către îmbunătățirea situației financiare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea ocazia să demareze proiecte care să le aducă o îmbunătățire considerabilă a situației financiare. Nativii vor fi susținuți de partenerii de afaceri, dar și de persoana iubită. Cei care au afaceri de familie vor observa o creștere a veniturilor în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce o aventură celor singuri, însă va depinde de ei să o transforme în ceva serios și de lungă durată.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de acest aspect de Lună Nouă întocmai în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Vedem o mare posibilitate, conturată mai ales în cuplurile longevive, de a fi ceruți în căsătorie, însă și nativii, la rândul lor, pot face propunerea. De asemenea, un aspect pe care trebuie să-și concentreze atenția în perioada imediat următoare este îmbunătățirea situației financiare prin intermediul partenerilor și parteneriatelor de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia celor singuri să întâlnească un posibil viitor partener de viață.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea ocazia să-și îmbunătățească relația cu colegii de muncă și superiorii, însă se conturează și posibilitatea schimbării actualului serviciu. Nativii pot primi noi sarcini și responsabilități, însă poate fi vorba de un nou început, poate chiar o nouă funcție care să atragă după sine și o îmbunătățire a situației financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia de a descoperi un tratament care să le vindece o afecțiune mai veche.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de noi începuturi în zona sentimentală. Nativii care sunt singuri au ocazia să dea curs unei noi relații, iar cei care formează deja un cuplu pot deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește ca în toată această perioadă să pună mai mult accent pe talentele cu care au fost înzestrați la naștere deoarece pot deveni o sursă de venit pentru viitor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de noi începuturi în toate aspectele care vizează casa și familia. Nativii se pot muta separat de părinți, să pot muta împreună cu persoana iubită, își pot cumpăra o casă sau, în funcție de harta natală, pot vinde o casă, o pot închiria. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o împăcare cu o rudă sau, dacă sunt căsătoriți, pot trece într-o nouă etapă de evoluție alături de partener.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești vor avea ocazia ca odată cu această Lună Nouă să devină mai deschiși în comunicare. Nativii pot avea parte de dialoguri constructive cu cei din jur, pot afla informații importante, pot primi sfaturi pe care, ulterior, să le folosească pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține deplasările pe distanțe scurte, probabilitatea de a cunoaște la drum persoane noi, importante în ascensiunea lor personală și profesională, fiind foarte mare în această perioadă.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *