Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 7 FEBRUARIE 2020. VĂRSĂTORII FAC IMPRESIE BUNĂ

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec se concentrează pe sectorul sentimental, însă nativii sunt atenționați că pot deveni prea mândri și prea orgolioși în relația cu persoana iubită. Cei care sunt singuri pot cuceri astăzi prin impozanța lor, prin aerul degajat și personalitatea puternică. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce tensiuni în relația cu copiii. Zi bună pentru creativitate și pentru evidențiere prin talente artistice, native sau însușite. Nativii care susțin competiții, consursuri pot avea șanse mari de câștig.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
Familia devine centru de interes pentru cei născuți în zodia Taur. Nativii pot da dovadă de mândrie, de orgoliu în relația cu cei dragi, mai ales dacă la mijloc va fi vorba de autoritatea exagerată a părinților. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia să rezolve o situație ce vizează regimul unei locuințe sau bun imobiliar.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
Comunicarea va fi un punct forte pentru cei născuți în zodia Gemeni și ar putea profita de acest aspect astrologic pentru a se pune în evidență, pentru a se face cunoscuți într-un mediu, pentru a-și face cunoscută o idee. Zi bună pentru deplasări, ieșiri la teatru, la operă și orice alte activități culturale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia unei împăcări, apropieri de rude, de frați – dacă este cazul.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
Cei născuți în zodia Rac sunt mai hotărâți ca niciodată să scoată bani dintr-un proiect, colaborare, să-și îmbunătățească veniturile și, pe de altă parte, în cazul afacerilor personale, pot demara fel și fel de activități care să-i pună în valoare și să le atragă investitori. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să-și dea ei înșiși mai multă valoare pentru a se putea vinde mai bine în fața celorlalți.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
Este o zi foarte bună, energică, plină de surprize plăcute pentru cei născuți în zodia Leu. Nativii vor fi siguri pe ei, vor lăsa mândria deoparte și se vor împăca cu cineva drag sau se vor (re)apropia mai mult de persoana iubită. O serie de Lei vor simți nevoia să facă o schimbare de look sau să-și înnoiască garderoba. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia ed a se pune în valoare într-un context socio-profesional.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Fecioară ziua de azi vine cu provocări emoționale, dar mai ales mentale. Nativii pot digera cu greu o informație ajunsă la ei sau pot depăși cu greu o situație din trecut, poate chiar întâlnirea cu o persoană cu care, cândva, au avut o idilă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să acorde mai multă atenție odihnei, chiar să profite de zilele libere care urmează pentru a-și încărca bateriile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță se vor pune în evidență în fața celor din anturaj și s-ar putea să fie foarte mândri și orgolioși cu privire la o relație de prietenie sau de iubire care i-a dezamăgit în trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi susține în punerea la cale sau demararea unor planuri de viitor, unor proiecte de grup îndrăznețe care să le aducă recunoaștere și admirație.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
Este o zi foarte bună pentru ca cei născuți în zodia Scorpion să primească recunoașterea meritelor, să primească aprecieri legate de modul în care și-au desfășurat profesia și activitatea la locul de muncă. Nativii vor fi mândri de reușitele lor, însă horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că trebuie evitate micile orgolii între ei și superiori,

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător simt nevoia să se pună în evidență prin propriile lor concepții și filozofii de viață pe care și le vor susține cu multă vehemență. Nativii pot planifica o călătorie peste hotare sau pot ieși în evidență la un curs, seminar pe care-l urmează. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce vești din străinătate sau reluarea unei relații cu o persoană aflată la distanță.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
Discuțiile pe teme financiare se înflăcărează astăzi, mai ales dacă este vorba de bani deținuți împreună cu partenerul de viață, de partaje și moșteniri, iar cei născuți în zodia Capricorn vor pune piciorul în prag. Nu este vorba de neajunsuri, cât de prea multe cheltuieli sau investiții nerentabile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă șansa, totodată, să reaprindă pasiunea în cuplu și să trăiască la intensitate maximă povestea de iubire în care se află (cei singuri se pot lăsa duși de val într-o aventură sexuală).

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea ocazia să petreacă mai mult timp cu partenerul de viață, să-și facă planuri mărețe de viitor și să dea frâu liber pasiunii. Zi bună pentru a planifica o călătorie. În sectorul profesional, horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a face impresie bună cuiva, de a se face remarcați într-o ședință.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
La locul de muncă, cei născuți în zodia Pești au șanse să fie foarte creativi, să aibă succes într-un proiect artistic, cultural. Nativii trebuie să se folosească la maxim de inspirație. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să fie atenți și la sănătate. Pot exista puseuri de tensiune, palpitații, mai ales dacă la mijloc este vorba deja de oboseală acumulată.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *