Horoscop

Horoscopul zilei de azi DUMINICĂ 2 AUGUST. Surprize înainte de Luna plină. Fii pregătit!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Incearca sa nu iti clatini barca prea tare azi. Tine ferm de punctul tau de vedere dar nu te enerva sau intrista daca alti oameni nu iti impartasesc sentimentele. Ai putea simti impulsul de a sari la acestia, dar realizeaza ca iti va fi mult mai bine sa iti tii gura inchisa. Lasa-ti visele cu ochii deschisi sa te ia din realitatea prezenta daca altfel nu stii cum sa gestionezi situatia.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi se anunta o zi ce aduce o intorsatura in mintea ta, Varsatorule. Nu e de mirare din moment ce Uranus, coordonatorul tau, este retrograd de ieri. Poti simti ca si cum dintr-o data esti la loc pe sine. Orice stare sau neclaritate pe care ai simtit-o in ultimele zile se va elimina. Motorul incepe sa iti fie turat. Ai o mai mare claritate cu privire la ce vrei. Nu fi asa de preocupat cum vei obtine ce vrei si focuseaza-te mai bine sa definesti cu precizie obiectivele.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Pana cand nu decizi ferm sa renunti la unele vicii care au un efect serios asupra starii tale de bine, nimic nu se va schimba. Realizeaza ca exista elemente aflate total la controlul tau si pe care e bine sa le modifici ca sa poti avea control per ansamblu asupra calitatii vietii tale. Incearca sa nu te opui acestui adevar si fii realist cu privire la puterea ta de a-ti crea destinul. Ce ai de gand sa schimbi, sa inlaturi acum?

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Ar trebui sa te bucuri de o buna dispozitie astazi, deci indreapta-te cu incredere spre ceva in care crezi. Exista elemente magice ale acestei zile ce se prezinta sub forma de idei in care nu crezi neaparat dar totusi le incurajezi si esti curios sa vezi totusi ce se intampla. Miracolele sunt posibile daca alegi sa crezi in ele, nu uita. Indreapta-ti mintea spre nou si neconventional. Vremurile se schimba rapid, tine pasul cu ele.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Emotiile si fanteziile tale sunt puternic legate intre ele astazi. Lasa-ti sentimentele sa creasca pana la un nivel chiar suprarealist. Lasa-ti visele cu ochii deschisi sa iti dicteze deciziile. Poti simti electricitatea din aer, deci mergi o data cu ea. Exista multa energie creativa disponibila pentru tine si care este extrem de potenta. Aceasta energie are un efect asa de mare incat te poate ridica de pe canapea.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Astazi se anunta a fi o zi frumoasa si buna pentru tine in care ar trebui sa poti comunica destul de mult si bine. Vorbeste si in versuri daca simti sau spune propozitiile invers, fii creativ, fii fermecator si spune orice informatie oricum doresti, chiar si nonverbal. Lasa-ti partea salbatica sa straluceasca si sa fie vizibila. Nu tine cu dintii sa te incadrezi in normele sociale doar pentru ca este modul repetitiv in care multi oameni aleg sa traiasca zilnic

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Exista azi o energie spre extra actiune pentru tine, deci mergi o data cu ea. Nu te opune acestui val de sustinere neconventionala care iti ciocane la usa. Exista multa energie potentiala la dispozitia ta. Singurul lucru care te tine pe loc este mintea ta. Nu te teme de ceea ce te poate, de fapt, ajuta. Deschide-ti mintea si lasa noul sa intre in viata ta.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Mergi cu curaj spre visele tale azi. Simtul tau despre ce poate fi posibil sa nu fie total in acord cu actuala situatie a prezentului, dar nu iti face griji. Pune-ti aripi la pantofi si zboara pana in stratosfera. Impinge-ti limitele. Singurul mod de a creste este sa te duci dincolo de modul normal de existenta. Aceasta este o zi in care sa iti accesezi, din nou, maretia.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Astazi poti fi predispus sa reactionezi cam puternic ca raspuns la opinia ferma a cuiva si nu doresti sa dai inapoi. Focul arde puternic in tine. Foloseste insa aceasta putere in mod destept. Incearca sa nu fii agresiv si cu atat mai mult nu ofensa oamenii. Fii atent sa iti mentii energia pura. Tu ai puterea acum sa afectezi un numar destul de mare de oameni, deci fii intelept.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Fii un pic mai egoist azi. Fii sincer si direct cu privire la ceea ce vrei. Nu are niciun sens sa te ascunzi dupa tufisuri doar pentru ca doresti sa menajezi pe cineva si sa nu ii ranesti sentimentele. Faci tuturor un mare favor punand totul clar pe masa discutiei. Abtine-te sa joci jocuri mentale ca sa vezi cat de mult poti rasuci mintile altora pentru ca asemenea actiuni pot veni mai tarziu sa iti plateasca o moneda inapoi.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Incearca sa nu fii ca o scandura blocata in noroi. Alti oameni nu au nici timp si nici chef sa dedice timp ca sa te scoata de unde singur alegi sa intri. Ia initiativa. Daca vrei sa te simti bine, creeaza-ti starea de bine din orice te bucura. Daca esti in situatii care nu iti plac, iesi din ele, nu te lamenta asteptand salvatori. Cea mai importanta parte din rezolvarea ecuatiei este atitudinea ta. Alti oameni pot simti natura ta geloasa, deci nu incerca sa pacalesti pe nimeni. Lasa pe fiecare sa isi traiasca viata iar tu concentreaza-te pe a ta

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Lasa copilul din tine sa iasa putin la joaca azi. Reintoarce-te la starea primara de inocenta cu care ai inceput aceasta viata. Unele din cele mai importante lectii ale vietii sunt cele pe care le-ai invatat cand erai copil si iti folosesc si azi. Revino la acea stare a mintii si imbratiseaza simplitatea vietii asa cum o experimentai si atunci. Viata este complicata pentru ca o facem sa fie asa. Reaminteste-ti cum era sa traiesti fara griji si retraieste asa din nou. Macar azi! 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *