Horoscop

Horoscopul zilei de azi DUMINICĂ 9 AUGUST 2020. Ce adevăr iese la lumină?

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Cariera si succesul financiar de pana acum ar trebui sa iti fi pavat un drum pentru tine pe care sa iti poti implini unele din cele mai dragi vise. Poate ca ti-ai dorit sa revii la studii pentru a obtine o diploma mai avansata, sau sa faci o anumita calatorie sau sa incerci sa scrii ceva. Orice ar fi, azi ai agenda mai libera si mai flexibila, deci dedica-ti acest timp pentru un asemenea vis. Incepe sa planifici de azi !

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Acum ca ar trebui sa te simti mai in siguranta in legatura cu afacerea si situatia ta financiara, te poti uita dupa moduri in care sa iti hranesti interesele spirituale si metafizice. Abilitatile tale intuitive si psihice ar trebui sa opereze la un nivel ridicat, cauzandu-ti sa experimentezi unele vise puternice si viziuni si sa primesti anumite intuitii si calauziri de aici. Cartile si lectura se pot dovedi in mod special inaltatoare azi.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Este foarte probabil ca orizonturile tale personale si creative se expandeaza. Preocuparea artistica a cuiva cunoscut sau a ta iti pot aduce satisfactii. Poti fi introdus spre oameni care se dovedesc a fi contacte valoroase, la fel ca si prietenii noi. Relatia de iubire ar trebui sa mearga bine, conform astrelor. Noul tau sentiment de entuziasm si incredere de sine cu siguranta nu iti face rau !

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Ai tendinta sa fii practic si orientat spre munca si afaceri de felul tau, dar acum iti este bine sa te bucuri de relaxare. Aceasta iti va sustine o si mai buna evolutie. Astazi simte-te de neinvins si pozitiv. Chiar poti sa continui sa te simti la fel. Singurul impediment este ca probabil vei munci foarte mult din acest motiv. Iti vor place rezultatele, deci tot inainte.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

O recenta expansiune in cariera si finante ti-a adus talente de afaceri si bani pe care nu credeai ca le ai. Acesta este un timp nu doar pentru succes si noroc dar si despre a invata mai multe despre tine. Nu cadea inapoi in vechi frici si nu te subestima. Esti capabil sa realizezi mai multe decat crezi.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Caldura ta naturala este intarita de un nou fel de incredere de sine. Activitatile de grup si evenimentele sociale ar putea sa te aduca in contact cu oameni ce se vor dovedi contacte viitoare valoroase. Orice obiectiv incerci sa atingi, acesta va incepe sa dea semne de materializare, posibil prin eforturi facute si pentru ca altii cred in tine. Ar trebui ca azi sa iti fie o zi plina de noroc si placere. Profita de ea !

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

O forma de reuniune de vreun fel poate avea loc fie la tine fie la altcineva apropiat de tine. Este posibil ca asta sa se transforme chiar intr-o petrecere pe cinste. Ai putea sa te implici cu oameni care sa iti devina contacte valoroase de afaceri si sociale. Asteapta-te sa ai o zi foarte buna indiferent ce faci.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Cu siguranta ca ai avut perioade in care afacerile si finantele ti-au mers excelent. Acum, aceasta tendinta se pare ca va reveni. Astazi poti incepe sau pune la punct un anumit tip de intelegere care sa creeze o buna diferenta in finantele tale. Situatia banilor ar trebui sa se stabilizeze la un nivel mai inalt. Cat timp esti harnic, aceasta crestere ar trebui sa continue.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Asteapta-te la multe schimbari avantajoase care sa aiba loc in comunitatea ta. Afaceri noi isi pot deschide usile, vecini interesanti se pot muta sau unele reparatii necesare se pot face in folosul tuturor. Ai putea petrece destul de mult timp in masina sau pe telefon cu vesti bune si importante. O propunere interesanta ar putea veni spre tine prin mail, telefon, mesaj.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

La orice lucrezi la acest moment, fie ca este legat de business, proiecte personale sau voluntariat, este probabil sa iti aduca satisfactie crescuta la multe nivele. Iti place ceea ce faci, creezi o diferenta in lumea ta si intalnesti oameni noi. Sanatatea continua sa iti infloreaca. Te poti simti azi ca si cum nimic nu te poate opri. Fii atent la supararile minore, dar nici acestea nu iti vor diminua pofta de viata.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Aproape fiecare domeniu al vietii ar trebui sa fie bine functional acum. Afaceri, bani, parteneriate sunt pe drumul spre succes. Relatiile romantice ar trebui sa iti aduca o stare de satisfactie. Gandeste-te sa iti extinzi orizonturile prin noi oportunitati sau studii. Nu te rusina, mergi inainte.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Aproape fiecare domeniu al vietii ar trebui sa fie bine functional acum. Afaceri, bani, parteneriate sunt pe drumul spre succes. Relatiile romantice ar trebui sa iti aduca o stare de satisfactie. Gandeste-te sa iti extinzi orizonturile prin noi oportunitati sau studii. Nu te rusina, mergi inainte.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *