Horoscop

Horoscopul zilei de azi JOI 27 AUGUST 2020. Cine este alături de tine?

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este foarte important sa hotarati exact ce vrei. Abia atunci vei putea lua masurile necesare. Acorda mare atentie fiecarui pas pe care il vei avea, pentru ca el va influenta direct viitorul tau.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Prioritatea ta numarul unu astazi ar trebui sa nu permiti ca anumite comentarii care pot irita sau actiuni stupide ale unor oameni din jurul tau sa te afecteze negativ. Daca nu tii cont de asta, tot ce vei obtine va fi furie si eventual o cearta. Dar asta nu iti serveste la nimic. Mai bine ignora tot ce nu iti convine, mai ales comentarii sau opinii ale unor oameni pe care nici nu ii stii bine. Tine de cei dragi si de incredere si mergi inainte.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Trebuie sa ai o stare de spirit buna despre tine azi. Nu este cazul de miscari negandite sau decizii pripite, altfel te vei confrunta cu consecinte neplacute. Exista pericolul de a ajunge intr-un conflict cu cineva apropiat dar de tine depinde sa nu se intample asa. Mentine-ti tonul vocii scazut si activeaza-ti abilitatile diplomate excelente ca sa nu inrautatesti o situatie.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Nu te eforta prea tare ca sa mentii totul sub control azi pentru ca risti sa nu reusesti tot ce iti propui. Doar accepta viata asa cum vine, incearca sa te relaxezi mai mult si mentine-te cat mai calm atunci cand in jurul tau exista agitatie. Nici nu te retrage in cochilia ta. Gaseste-ti centrul si echilibrul propriu, apoi iesi iar la joaca cu viata, mai ales ca cine te iubeste cu adevarat iti este alaturi.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Stai departe de anumiti oameni si situatii pe care nu ii simti ca iti fac bine azi si alege sa iti petreci ziua inconjurat de prieteni si minti spirituale si deschise. Cu siguranta asta iti va creste starea de spirit si te vor ajuta sa te simti mai optimist, asa cum ai nevoie acum. Inarmeaza-te cu o minte clara si nepatimasa precum si cu mentalitate pozitiva de viata ca sa poti face fata in obtinerea a tot ce iti pui in minte acum.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)
 
Te simti extrovertit. Nu numai ca nu poti suporta sa ramai in interior, da rai si o dorinta puternica de a cunoaste oameni noi si de a te reconecta cu vechi prieteni. S-ar putea sa descoperi ca si cheltui mai multi bani decat ar trebui, dar nu te ingrijora. Aveai nevoie de asa cadou.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Totul pare sa mearga linistit acum pentru tine. Esti pe cale sa iti atingi scopurile propuse si asta iti aduce bucurie. Nu te lasa insa dus de val de entuziasm si sa faci miscari pripite si negandite, crezand ca nimic nu te poate opri acum. Gandeste atent inainte de a prelua noi raspunderi si treburi si nu lua decizii care sa te duca pe o cale gresita. Organizeaza-te, gandeste-ti pasii in avans si totul va iesi bine.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Aceasta zi este ideala ca sa cureti si improspatezi aerul, in special in viata ta personala. Daca alegi sa ai o conversatie foarte onesta te va ajuta ca sa stii exact unde te afli intr-o relatie. Astfel veti castiga si timp si va puteti scuti de o suferinta inutila daca este acest caz. Ai face bine sa iti faci ordine si curatenie si in alte aspecte ale vietii tale, ca sa dai la o parte ce nu mai corespunde actualului tu si sa ai mai multa pace a mintii.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai o zi incarcata si esti absorbit de numeroase indatoriri si responsabilitati. Abia daca reusesti sa-ti ridici nasul din activitati. Dar te simti bine cand iti fortezi limitele. Simti ca daca vei termina totul mai repede, vei avea mai mult timp pentru tine. Iar finalul zilei ti-ar putea aduce relaxarea de care ai nevoie. Profita de seara pentru a lucra putin la look-ul tau.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Ramai alert si pe faza ! Aceasta este calea cea mai sigura pentru tine sa faci maxim din oportunitatile de progres si dezvoltare ce apar in calea ta. Mai mult, poti gasi puterea de care ai nevoie sa dai o fila a trecutului si sa pui punct unor situatii care te-au epuizat de energie. Asta iti permite sa iti indrepti toata atentia spre viitor.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Ai putea avea beneficii mari daca esti mai organizat si optimist cand vine vorba de a-ti implini visele si aspiratiile mult iubite. Oricum, este important si sa faci efortul de a iesi sa socializezi si sa iti intaresti conexiunile cu colegii, pentru ca ai nevoie de oameni si de ajutor oriunde doresti sa avansezi.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Relatiile interpersonale sunt favorizate de aster azi. Ai ocazia sa iti imbunatatesti relatiile existente, sa reinnoiesti vechile prietenii, dar si sa-ti faci prieteni noi si sa-ti extinzi reteaua sociala. Lucrurile devin mai vii minut cu minut. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *