Horoscop

Horoscopul zilei de azi JOI 6 AUGUST 2020. Ce te inspiră?

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Te simti nesigur despre tot felul de nimicuri zilele acestea si asta iti cauzeaza sa te indoiesti de propria ta judecata. Daca esti in dubii, intoarce-te spre partener pentru ajutor. Daca esti singur, cere un sfat unui partener de munca sau coleg in care ai incredere. Vei primi o opinie utila acum. Iti vei recastiga si increderea in tine, fiind mai sigur pe deciziile tale. Esti super sociabil astazi si asta te ajuta sa iti pui la punct anumite dealuri profesionale bune.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Esti tipul de persoana care adora sa intalneasca mai multi oameni. Simti ca trebuie sa iti reunesti periodic prietenii ca sa aiba un loc si cadru unde sa se exprime. Esti bun sa aduci la lumina ce e mai bun din altii si sa ii ajuti sa isi gaseasca o baza solida acum. Mergi calauzit de ce simti.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Te poti simti frustrat astazi, in special dimineata cand egourile altor oameni par asa de puternice. Ar putea sa fie dificil sa te relationezi la oamenii care pur si simplu refuza sa accepte alte opinii in afara de ale lor. Lucrurile se vor mai inmuia pe dupa-amiaza. Vei vedea ca oamenii incep sa vada lucrurile din perspectiva ta. Ramai increzator in pozitia ta, indiferent de ce spun altii.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Oamenii te pot vedea drept personificarea dramei, in special dimineata. Este un timp bun sa iti exprimi emotiile si sa lasi lucrurile sa iasa din sistemul tau intern prin verbalizare. Asigura-te ca eliberezi orice emotie tii captiva in tine. Pe dupa-amiaza, ar fi o idee buna sa te asezi si sa te odihnesti pe cinste. Indreapta-ti energia spre interiorul tau, centreaza-te si planifica ce trebuie facut mai departe.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Ar putea fi o cadere in starea de chef azi, in special dimineata. Ti se pare ca toata lumea se distreaza mai putin tu. Sa stii ca a te simti bine si distra este mai mult o stare de fapt a mintii, mai presus de orice activitate s-ar face. Incearca sa nu ramai captiv mintii si gandurilor negative. Dupa-amiaza este o ocazie buna sa iti clarifici ci elimini emotiile care nu iti fac bine. Constientizeaza-le si apoi decide-te sa functionezi mai departe dintr-o stare de stabilitate si incredere de sine, in loc de nesiguranta si gelozie.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Asigura-te azi ca opinia ta nu se rataceste in energiile dispersate ale zilei. Ai putea vedea ca vorbele tale nu se potrivesc cu lucrurile pe care oamenii vor, de fapt, sa le auda. Incearca sa nu iei nimic personal si realizeaza ca nu este un semn ca ceea ce spui nu ar fi important. Tu ai un dar incredibil sa fii in stare sa vezi lucruri pe care altii nu le pot vedea. Pretuieste si hraneste-ti aceasta abilitate, in loc sa o invalidezi. Saptamana aceasta intra 3 planete in retrograd dar sunt si alte evenimente mari.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Gandeste-te la o expansiune intr-o forma sau alta, pentru ca azi este o zi buna pentru asa ceva. Esti interesat sa faci o modificare in caminul tau, cum ar fi o camera in plus sau un spatiu de depozitare in curte ? Sau esti mai mult interesat sa iti expandezi orizonturile personale ? Te-ai putea gandi sa te inscrii la un curs pe un subiect care te intriga si care iti va expanda mintea. Mereu iti place sa aduni abilitati noi, deci este un bun moment sa inveti. Saptamana aceasta intra 3 planete in retrograd dar sunt si alte evenimente mari.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pacea si armonia sunt programul uzual al zilei tale, dar exista si o posibilitate ca aceasta atitudine sa fie interceptata de opinii puternice opuse tie sau de unii ce au tendinte de victimizare. Tine-ti bine palaria pe cap si asigura-te ca ai actiunile aliniate perfect cu sufletul tau, altfel risti sa fii aruncat in campuri de batalie ce nu au chiar nimic de-a face cu tine. Saptamana aceasta intra 3 planete in retrograd dar sunt si alte evenimente mari.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Astazi ai putea petrece timp socializand placut si efervesent cu prieteni sau vecini atat cat se poate, esti in acea stare buna pentru asa ceva. Si unele cumparaturi de munca pot fi necesare, dar fii prudent cu bugetul. La un moment dat, si comunicarea telefonica cu cineva de care nu mai stiai demult este posibila. Multe conexiuni sunt in carti, bucura-te de ele daca ai ocazia sa le traiesti.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Poti planifica linistit sa gazduiesti o intalnire sociala la tine in casa, curte, balcon prin zoom sau orice alta aplicatie intrucat astrele favorizeaza aceasta socializare virtuala. Important este sa nu simti dezamagire pentru ca exista aceasta izolare personala. Intr-una din zilele ce vor veni stii bine ca vom putea cu totii sa impartasim imbratisari si mese delicioase in companii minunate.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Creativitatea ta este in floare si poti participa cu idei bune in activitatea unui grup. Orice faci va fi stimulant de ambele parti, chiar daca stati fiecare in spatele unui ecran si sunteti in parti opuse de oras sau glob. Canalizeaza-ti intreaga energie si entuziasm in aceasta directie. Poate fi forma cea mai apropiata de parterneriat pe care o poti avea acum intr-o lume asa de distantata social. Savureaza senzatia iar recompensele vor veni si ele la un moment dat. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *