Actualitate

Horoscopul zilei de joi

 

BERBEC

Relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune. La o intalnire cu prietenii, faceti cunostinta cu o persoana deosebita care va va ajuta sa intrati in afaceri

TAUR

O cunostinta va propune sa colaborati intr-o afacere. Va sfatuim sa acceptati, pentru ca sunt sanse sa scapati de problemele financiare.

GEMENI

O intalnire neasteptata va da programul peste cap. Se pare ca faceti cunostinta cu o persoana cu care veti putea face afaceri.

RAC

Aveti un spirit practic deosebit si prindeti din zbor o afacere profitabila. In plus, s-ar putea sa vi se propuna o colaborare.

LEU

Comunicati cu usurinta si aveti posibilitatea sa va faceti prieteni noi. Puteti avea succes in activitati casnice, dar este recomandabil sa nu luati decizii de unul singur.

FECIOARa

Sunteti intr-o forma deosebita, de care va sfatuim sa profitati. Este o zi buna pentru investitii, dar si relatiile sentimentale sunt favorizate.

BALAN?a

Intuitia va poate ajuta sa rezolvati probleme importante, dar ar fi bine sa tineti seama si de parerile partenerului de viata.

SCORPION

Ati decis sa incepeti o viata noua si intentionati sa va apucati de afaceri. Puteti fi optimist: aveti sanse mari de reusita.

SaGETaTOR

Ar fi bine sa puneti in practica ideile de afaceri care va vin in minte. La nevoie, nu ezitati sa va imprumutati de la o ruda mai in varsta!

CAPRICORN

Va schimbati programul si acceptati sa mergeti la o petrecere. Va sfatuim sa fiti cumpatat, pentru ca sunteti predispus la probleme digestive.

VaRSaTOR

Planurile dumneavoastra de afaceri incep sa se materializeze. Nu este exclus sa incepeti o activitate noua, cu mari sanse de reusita.

PESTI

Aveti ocazia sa faceti investitii care va vor aduce profituri frumoase, dar va sfatuim sa aveti rabdare pana incep sa apara rezultatele.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *