Actualitate

Horoscopul zilei de luni

BERBEC

Nu incercati sa cereti o marire de salariu, chiar daca sunteti convins ca o meritati! Limitati-va la activitati de rutina, care nu necesita prea multa concentrare.

 

TAUR

S-ar putea sa va sune o ruda din alta localitate si sa va anunte ca intentioneaza sa va viziteze. Va sfatuim sa evitati discutiile aprinse cu partenerul de viata.

GEMENI

E posibil sa nu fiti prea inspirat si nici prea comunicativ. Evitati intalnirile de afaceri si calatoriile, pentru ca sunteti predispus la greseli!

RAC

Se pare ca nu va simtiti in apele dumneavoastra, tocmai acum, cand aveti multe de rezolvat. Nu va asumati riscuri importante, pentru ca aveti putine sanse de reusita.

LEU

Dimineata s-ar putea sa va indispuna un telefon primit de la o ruda. Este posibil sa fiti nevoit sa plecati intr-o calatorie neprevazuta. Nu va lasati antrenat intr-o cearta!

FECIOARa

Aveti tentatia sa incepeti mai multe treburi deodata. Va sfatuim sa nu fiti nerabdator, pentru ca riscati sa faceti greseli. Incercati sa va organizati mai bine!

BALAN?a

S-ar putea sa fiti indispus din cauza dificultatilor financiare. Abtineti-va de la orice fel de speculatii, pentru ca s-ar putea sa intrati in conflict cu autoritatile!

SCORPION

Incercati sa fiti mai atent la cheltuieli! Ca sa evitati o cearta cu partenerul de viata, va sfatuim sa va consultati inainte de a merge la cumparaturi.

SaGETaTOR

Se pare ca sunteti agitat si nervos din cauza unor probleme financiare. Incercati sa va calmati, pentru ca altfel riscati sa aveti probleme la serviciu!

CAPRICORN

Daca doriti sa faceti investitii pe termen lung, va recomandam sa mai asteptati o vreme, pentru ca acum nu va surade norocul.

VaRSaTOR

Sunteti nemultumit din cauza problemelor financiare, dar va sfatuim sa va pastrati calmul. In curand veti primi bani de la o ruda apropiata.

PESTI

Un prieten va propune o colaborare care v-ar putea ajuta sa va imbunatatiti simtitor situatia financiara. Evitati speculatiile! Nu este o zi favorabila castigurilor rapide.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *