Actualitate

Horoscopul zilei de luni

BERBEC

S-ar putea sa fiti indispus si sa nu aveti chef de nimeni si de nimic. Riscati sa va izolati. Va recomandam sa fiti mai sociabil.

TAUR

Relatiile sentimentale nu au de suferit, daca acordati mai mult timp problemelor partenerului de viata. Va recomandam sa fiti mai comunicativ.

GEMENI

Astazi sunteti putin inhibat. Va recomandam sa evitati iesirile cu prietenii si, mai ales, cu persoanele importante.

RAC

Colegii si familia fac eforturi sa va scoata din starea de apatie in care va aflati. Ar putea fi de vina oboseala acumulata sau problemele financiare care va framanta.

LEU

Nu este o zi favorabila intalnirilor cu prietenii. Va recomandam sa nu faceti investitii si sa nu cumparati obiecte de valoare, pentru ca s-ar putea sa regretati.

FECIOARa

Astazi simtiti nevoia sa schimbati ceva sau sa faceti lucruri noi. Este o zi favorabila relatiilor sentimentale si treburilor casnice.

BALAN?a

De dimineata aveti multe probleme de rezolvat, dar aveti suficienta energie pentru a le face fata. S-ar putea sa intampinati dificultati de natura financiara.

SCORPION

Amanati-va proiectele de afaceri, pentru ca s-ar putea sa pierdeti o suma importanta! Va recomandam sa va ocupati de treburi casnice, de rutina.

SaGETaTOR

Aveti ocazia sa demarati astazi o afacere. Va recomandam sa nu va pripiti. Mai stati doua-trei zile inainte de a lua o hotarare!

CAPRICORN

Nu sunteti prea comunicativ. Va recomandam sa nu incepeti activitati noi, chiar daca primiti propuneri din partea prietenilor.

VaRSaTOR

Sunteti intr-o forma intelectuala deosebita. Aveti succes in activitatile legate de familie si camin. Va sfatuim sa va stabiliti clar prioritatile, ca sa nu pierdeti timpul.

PESTI

Aveti energia si dispozitia necesara pentru a rezolva o problema parteneriala mai veche. Ar fi bine sa petreceti mai mult timp cu partenerul de viata.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *