Timpul.md

24 Ianuarie 2010 | 15:21

Horoscopul zilei de luni

BERBEC

Nu sunteti deloc sociabil si aveti tendinta sa va izolati. S-ar putea sa va confruntati cu probleme care s-au acumulat in ultima perioada.

 

TAUR

Dimineata aveti senzatia ca persoana iubita va neglijeaza si simtiti nevoia sa primiti sfaturi si incurajari.

GEMENI

Incepeti ziua cu o senzatie de oboseala si nu sunteti prea comunicativ.
Limitati-va la activitati de rutina si amanati deciziile importante.

RAC

Aveti sanse sa primiti o suma importanta, probabil, dintr-o colaborare. Nu este momentul sa investiti, pentru ca s-ar putea sa iesiti in pierdere. Evitati si calatoriile!

LEU

Sunteti foarte ocupat, dar aveti destula energie pentru a rezolva toate problemele. Cu putina ambitie, puteti sa duceti la bun sfarsit tot ce ati inceput.

FECIOARa

Sunteti hotarat sa obtineti bani prin orice mijloace. Un barbat mai in varsta incearca sa va tempereze si va sfatuim sa il ascultati.

BALAN?a

Astazi sunteti hotarat sa rezolvati probleme familiale pe care le-ati tot amanat. Plecati intr-o scurta calatorie si faceti mici investitii pentru casa.

SCORPION

Astazi s-ar putea sa nu va iasa totul asa cum ati sperat. Se pare ca un partener de afaceri nu isi onoreaza promisiunile. Nu este o zi buna pentru investitii.

SaGETaTOR

Amanati afacerile programate pentru azi, pentru ca s-ar putea sa nu va reuseasca. Mai mult, exista riscul sa pierdeti o suma importanta.

CAPRICORN

Dimineata nu sunteti prea comunicativ, motiv pentru care relatiile sociale pot avea de suferit. Pe plan sentimental, traversati o perioada foarte buna.

VaRSaTOR

Simtiti nevoia sa discutati cu o persoana de sex opus despre problemele sentimentale din ultima vreme. Nu aveti motive sa vedeti totul in negru!

PESTI

Dimineata s-ar putea sa fiti indispus si sa nu aveti chef de vorba. Aveti grija, riscati sa va izolati! Persoana iubita va intelege problemele si va ajuta sa le rezolvati.

 

 

  • Un articol de:
Versiune completă web Înapoi sus