Actualitate

Horoscopul zilei de marti

BERBEC

Se pare ca sunteti indispus din cauza unui esec in afaceri. Pastrati-va calmul si limitati-va la activitati de rutina, care va solicita mai putin!

TAUR

Sunteti foarte preocupat de problemele financiare si aveti tendinta sa neglijati relatiile sentimentale. Nu este exclus ca persoana iubita sa va reproseze acest lucru.

GEMENI

Nu este momentul sa luati decizii importante. Va sfatuim sa va dedicati unor activitati relaxante si sa acordati mai multa atentie partenerului de viata.

RAC

Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin, cu conditia sa va organizati bine timpul. Petreceti seara in familie. Incercati sa va relaxati!

LEU

Capacitatea creativa atinge o cota ridicata si ar fi bine sa o folositi pentru rezolvarea problemelor profesionale si de afaceri.

FECIOARa

Sunteti cu capul in nori. Pana reusiti sa reveniti cu picioarele pe pamant, va sfatuim sa fiti prudent si sa nu va implicati in activitati importante.

BALAN?a

Se pare ca aveti probleme pe plan sentimental si deveniti irascibil. Pastrati-va calmul si nu va grabiti sa replicati!

SCORPION

Survin evenimente neasteptate care va dau programul peste cap. Se pare ca sunteti nevoit sa plecati intr-o delegatie anuntata in ultimul moment.

SaGETaTOR

 Din cauza dificultatilor financiare, sunteti tentat sa renuntati la o calatorie. Este o decizie delicata, pentru ca riscati sa va indispuneti partenerul de viata.

CAPRICORN

Sunteti indispus din cauza unei decizii pripite luate de partenerul de afaceri in privinta unei investitii. Pastrati-va calmul, daca nu vreti sa complicati situatia!

VaRSaTOR

Ati facut mari eforturi pentru a gasi noi surse de venituri, iar acum va simtiti epuizat. Va sfatuim sa nu fortati lucrurile si sa aveti rabdare.

PESTI

Sunteti cam visator si aveti tendinta sa neglijati problemele importante pe care le aveti de rezolvat. Nu refuzati ajutorul oferit de o persoana mai in varsta!

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *