Actualitate

Horoscopul zilei de marti

 

BERBEC

Faceti impresie cu seriozitatea de care dati dovada si sunteti cautat pentru sfaturi. Puteti sa va faceti planuri pe termen lung si sa va ganditi la investitii.

TAUR

Astazi sunt favorizate planurile de viitor si investitiile financiare.
Este posibil sa incasati banii pentru o lucrare incheiata recent.
 

GEMENI

Vi se implineste dorinta de a schimba ceva in relatiile parteneriale. Aveti incredere in fortele proprii si vointa de a actiona.

RAC

Aveti un succes deosebit in afaceri. Puteti sa incheiati contracte si sa semnati documente oficiale. Relatiile cu colaboratorii sunt foarte bune.

LEU

Dupa o serie de deceptii pe plan social si sentimental, sunteti incantat de un succes neasteptat. Aceasta schimbare de situatie va pune pe ganduri.

FECIOARa

Sunteti plin de entuziasm si este momentul sa va faceti planuri pentru activitati noi. Puteti sa faceti investitii, sa demarati o afacere sau sa plecati la drum.

BALAN?a

Zi buna pentru afaceri. Aveti mari sanse sa redresati bugetul familiei.
Sunt favorizate relatiile cu cei din jur. Colaborarile decurg excelent.
 

SCORPION

Sunteti preocupat de problemele financiare. Puteti sa castigati foarte bine, mai ales daca va ajuta si partenerul de afaceri.

SaGETaTOR

Dimineata luati o decizie in urma careia vi se schimba tot programul. Este posibil sa faceti pregatiri pentru o petrecere.

CAPRICORN

Puteti avea intalniri agreabile cu prietenii si cu rudele. Dupa-amiaza este posibil sa aveti mici probleme de sanatate.

VaRSaTOR

Este momentul sa concepeti proiecte ambitioase pe termen lung. Dupa-amiaza va simtiti foarte bine in vizita la prieteni, impreuna cu persoana iubita.

PESTI

Va puteti ocupa de afaceri si aveti ocazia sa terminati activitati incepute mai demult. Sunteti bine dispus si puteti lua decizii inspirate.

 

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *