Actualitate

Horoscopul zilei de miercuri

 

BERBEC

Nu este o zi buna pentru a porni o noua afacere. Starea de nervozitate va poate face sa aveti reactii necontrolate fata de persoanele apropiate.

TAUR

S-ar putea sa aveti divergente cu partenerul de viata din cauza unor probleme financiare. Un prieten va solicita returnarea unui imprumut pe care vi l-a acordat.

GEMENI

Sunteti nemultumit pentru ca aveti impresia ca munciti prea mult, iar munca depusa nu este apreciata la adevarata ei valoare. N-ar strica sa fiti mai modest.

RAC

Este o zi nefavorabila intalnirilor de afaceri, insa relatiile cu partenerul de viata sunt bune si puteti petrece momente placute impreuna.

LEU

Simtiti nevoia sa faceti schimbari in camin si sunteti tentat sa cheltuiti o suma mare de bani. Fiti prudent in luarea deciziilor pe plan financiar.

FECIOARa

S-ar putea sa fiti nervos din cauza dificultatilor pe care le intampinati pe plan profesional. Totul se rezolva in scurt timp cu ajutorul colegilor de serviciu.

BALAN?a

Incercati sa nu va detasati prea mult de problemele persoanelor apropiate! Riscati sa fiti inteles gresit si chiar sa vi se faca reprosuri.

SCORPION

La locul de munca, nervozitatea va predispune la greseli. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa evitati discutiile in contradictoriu cu o colega de serviciu.

SaGETaTOR

Astazi nu este indicat sa va intalniti cu prietenii si rudele. Starea dumneavoastra de agitatie ar putea sa le strice si lor buna dispozitie.

CAPRICORN

Se pare ca nu aveti sanse sa obtineti imprumutul pe care contati. Pastrati-va calmul! In caz contrar, riscati sa declansati o cearta care va implica mai multe persoane.

VaRSaTOR

Deveniti irascibil din cauza lipsei banilor. In jurul pranzului, va intalniti cu un prieten care va imprumuta suma de bani de care aveti nevoie.

PESTI

Petreceti dupa-amiaza in mijlocul familiei. Impreuna cu partenerul de viata, puteti rezolva o problema care va framanta de cateva zile.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *