Actualitate

Horoscopul zilei de miercuri

BERBEC

S-ar putea sa renuntati la o calatorie in interes personal, din cauza unor neintelegeri cu o persoana mai in varsta din familie.

 

TAUR

Primiti o veste buna in legatura cu o mostenire care vi se cuvine. Este posibil sa va schimbati programul.

GEMENI

Aflati ca o ruda apropiata a suferit un accident si va schimbati complet planurile. Sunteti nevoit sa faceti cheltuieli suplimentare.

RAC

Dimineata aveti de rezolvat multe probleme legate de o afacere. Pastrati-va calmul si nu va grabiti, altfel riscati sa faceti greseli!

LEU

Nu sunteti deloc sociabil si aveti tendinta sa va izolati. S-ar putea sa va confruntati cu probleme care s-au acumulat in ultima perioada.

FECIOARa

Astazi aveti senzatia ca persoana iubita va neglijeaza si simtiti nevoia sa primiti sfaturi si incurajari.

BALAN?a

Incepeti ziua cu o senzatie de oboseala si nu sunteti prea comunicativ. Limitati-va la activitati de rutina si amanati deciziile importante.

SCORPION

Exista sanse sa primiti o suma importanta, probabil dintr-o colaborare. Nu este momentul sa investiti – s-ar putea sa iesiti in pierdere.

SaGETaTOR

Aveti mult de alergat cu tot felul de treburi. Este posibil sa pierdeti o suma importanta. Evitati discutiile in contradictoriu!

CAPRICORN

Sunteti afectat serios de pierderea unei sume mari intr-o afacere nerentabila sau de incetarea neprevazuta a unei colaborari avantajoase.

VaRSaTOR

Neintelegerile cu partenerul de viata le puteti lamuri cu ajutorul unei persoane din anturaj. Dupa-amiaza aflati ca urmeaza sa va viziteze o cunostinta.

PESTI

Nervozitatea va poate pune in situatii delicate acasa si la serviciu. S-ar putea sa va fie greu sa va stapaniti. Nu este exclus sa va mearga prost in afaceri.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *