Timpul.md

4 Noiembrie 2009 | 14:13

Horoscopul zilei de miercuri

BERBEC

S-ar putea sa renuntati la o calatorie in interes personal, din cauza unor neintelegeri cu o persoana mai in varsta din familie.

 

TAUR

Primiti o veste buna in legatura cu o mostenire care vi se cuvine. Este posibil sa va schimbati programul.

GEMENI

Aflati ca o ruda apropiata a suferit un accident si va schimbati complet planurile. Sunteti nevoit sa faceti cheltuieli suplimentare.

RAC

Dimineata aveti de rezolvat multe probleme legate de o afacere. Pastrati-va calmul si nu va grabiti, altfel riscati sa faceti greseli!

LEU

Nu sunteti deloc sociabil si aveti tendinta sa va izolati. S-ar putea sa va confruntati cu probleme care s-au acumulat in ultima perioada.

FECIOARa

Astazi aveti senzatia ca persoana iubita va neglijeaza si simtiti nevoia sa primiti sfaturi si incurajari.

BALAN?a

Incepeti ziua cu o senzatie de oboseala si nu sunteti prea comunicativ. Limitati-va la activitati de rutina si amanati deciziile importante.

SCORPION

Exista sanse sa primiti o suma importanta, probabil dintr-o colaborare. Nu este momentul sa investiti - s-ar putea sa iesiti in pierdere.

SaGETaTOR

Aveti mult de alergat cu tot felul de treburi. Este posibil sa pierdeti o suma importanta. Evitati discutiile in contradictoriu!

CAPRICORN

Sunteti afectat serios de pierderea unei sume mari intr-o afacere nerentabila sau de incetarea neprevazuta a unei colaborari avantajoase.

VaRSaTOR

Neintelegerile cu partenerul de viata le puteti lamuri cu ajutorul unei persoane din anturaj. Dupa-amiaza aflati ca urmeaza sa va viziteze o cunostinta.

PESTI

Nervozitatea va poate pune in situatii delicate acasa si la serviciu. S-ar putea sa va fie greu sa va stapaniti. Nu este exclus sa va mearga prost in afaceri.

 

 

  • Un articol de:
Versiune completă web Înapoi sus