Timpul.md

Actualitate 3 August 2017 | 06:27

I-a dat foc pentru că i-a violat fiica de 7 ani

O femeie din Washington, SUA i-a dat foc soțului ei pentru că era sigură că acesta i-a violat fiica în vârstă de doar 7 ani. Tatanysha Hedman în vârstă de 40 de ani a turnat benzină pe sotul ei, Vincent Phillips (52 ani) în timp ce acesta dormea și i-a dat foc. Vincent a părăsit apartamentul fiind în flăcări și a ajuns aproape inconștient într-un magazin din apropiere.

Criminală sau erou?
Femeia a declarat pentru poliție ca „ar fi fost prea draguț” să-l împuște. Bărbatul era al doilea soț al femeii și tată vitreg pentru fiica în cauză. După ce a primit îngrijiri speciale și după ce a fost externat, Vincent a fost arestat pentru viol.

De asemenea, Tatanysha a fost arestată pentru tentativă de crimă. Totul se petrecea acum câțiva ani, iar în prezent femeia este în stare de libertate. Lucrurile au luat între timp întorsături neașteptate pentru femeia care și-a făcut dreptate cu foc.

Mai multe grupări feministe au mediatizat cazul. Tatanysha are mai multe pagini de Facebook pentru fanii care sunt de acord ca a procedat bine, femeia fiind vazuta ca un erou. De asemenea, s-au strâns și fonduri pentru acoperirea cheltuielilor de judecată și ajutorarea fiicei rămase singură. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus