Timpul.md

Sport 11 Ianuarie 2011 | 15:23

Iskra-Stal a fost întărită cu trei jucatori

Echipa de fotbal Iskra-Stal Râbnița a fost fortificată cu trei jucători în ajunul participării, pe 15 ianuarie, la turneul "Cupa Comunității" de la Sankt Petersburg, relatează MOLDPRES. 

La ea se antreneaza in prezent Alexandru Suciu, Serghei Cebotariov, care au evoluat anul trecut la formatia ucraineana FC Sevastopol, si Vladimir Livsit de la FC Tiraspol.

Clubul ribnitean se antreneaza, cu incepere de la 4 ianuarie, la Centrul de pregatire a echipelor nationale de la Vadul lui Voda. In meciul amical disputat cu Rapid Ghidighici a invins cu scorul 4-2. Suciu a marcat doua goluri, iar Livsit a parat o lovitura de la 11 metri. Iskra-Stal se va pregati aici pina pe 12 ianuarie, iar apoi va pleca in orasul de pe Neva, unde urmeaza sa evolueze in seria sa cu Istiklol (Azerbaidjan) pe 15 ianuarie, Neftci (Kirgizstan) la 16 ianuarie si cu Inter (Azerbaidjan) la 18 ianuarie.

Iskra-Stal a obtinut dreptul de a evolua la turneu in urma refuzului campioanei nationale, Sheriff Tiraspol, care a renuntat sa participe din cauza programului competitional supraincarcat. Formatia ribniteana va debuta la turneu. Ea este medaliata cu argint a campionatului national in editia precedenta. La turneul "Cupa Comunitatii" participa, in mod traditional, echipele campioane din tarile Comunitatii Statelor Independente si din tarile baltice. Sheriff a cistigat de doua ori aceasta competitie, in 2003 si in 2009, noteaza MOLDPRES.  

Sursa:Moldpres

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus