Muzică

La Chişinău va bate „Vântul schimbărilor”

„Bătrânii revin pe scenă pentru că mai pot”

Cu vârste cuprinse între 43 şi 62 de ani, „scorpionii” au pornit în ultimul lor turneu mondial pe data de 15 martie 2010 în capitala Cehiei, Praga. Şi iată că peste două săptămâni, pe Stadionul „Zimbru” din capitală sunt aşteptaţi aproape 20 de mii de fani ai formaţiei germane, care vor avea posibilitatea să asculte live piesele din ultimul album, „Sting in the Tail”, precum şi cântece devenite deja legendă – „Always Somewhere”, „Rock you like a hurricane”, „Still loving you”, „Wind of change”, „Send me an angel” etc. Fondatorul trupei, chitaristul Rudolf Schenker, a rostit la începutul turneului următoarea frază: „Bătrânii revin pe scenă pentru că mai pot”, care a devenit mottoul evenimentului.

„Acum „Scorpions” se află în America Latină şi peste o săptămână va fi în Europa, iar concertul de la Chişinău este în agenda acestui turneu de adio, care include 200 de oraşe în toată lumea”, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, Vlad Costandoi, producătorul general al evenimentului.

Concertul susţinut de „Scorpions” va fi inedit şi datorită echipamentului tehnic antrenat în organizarea lui. „Tot ce ţine de tehnică este absolut deosebit faţă de ce s-a folosit până acum la Chişinău. Avem deci o misiune dificilă şi responsabilă – de a aduce tot echipamentul şi să facem în aşa fel ca să satisfacem cerinţele membrilor trupei. Toate condiţiile trebuie să fie ca şi pentru oricare alt concert din orice alt oraş din lume”, a precizat Artur Suhih, producătorul companiei „Bis concert”.

Biletele vor fi puse în vânzare începând cu 29 septembrie şi vor costa între 160 şi 500 de lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *