Timpul.md

Actualitate 23 Mai 2020 | 17:35

Maia Sandu: România trebuie să ştie că Dodon şi Chicu nu reprezintă opinia cetăţenilor R. Moldova

 Guvernul lui Dodon a întrecut orice măsură, atacurile de azi ale lui Chicu demonstrează lipsă de respect atât faţă de România, cât şi faţă de cetăţenii Republicii Moldova, a declarat Maia Sandu precizând că România trebuie să ştie că nici Dodon, nici prim-ministrul lui nu reprezintă opinia oamenilor.

 Liderul PAS a scris pe pagina sa de socializare că Dodon a ajuns în fotoliul de preşedinte cu ajutorul unei grupări criminale conduse de Plahotniuc, iar Chicu e doar o slugă fidelă a lui Dodon.

„Regretăm comportamentul neadecvat al acestor personaje şi cerem scuze pentru tupeul şi proasta lor educaţie. Sunt sigură că în curând vom scăpa de ambii”, a conchis Maia Sandu.

Premierul R. Moldova, Ion Chicu, a lansat un atac violent la adresa autorităţilor române şi a europarlamentarului PNL Siegfried Mureşan, despre care declară că este un „ratat”, un „copil de mingi” supus unui „patronat”.

Reacţia lui Chicu vine în contextul în care Siegfried Mureşan a afirmat că „Guvernul Republicii Moldova a eşuat în gestionarea crizei COVID-19 fiindcă a eşuat şi în implementarea reformelor”.

https://epochtimes-romania.com Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus