Fotbal

Moldoveanul Eugen Cebotaru a tranşat o nouă victorie a Ceahlăului

Sub comanda lui Eugen Trica, aflat la prima experienta ca principal de conjunctura pe banca cariovenilor, Universitatea a inceput mai bine meciul, dominand din punctul de vedere al posesiei.

Prima ocazie i-a apartinut lui Mihai Costea, care nu a reusit sa deschida scorul dupa ce a scapat singur cu portarul danez Villadsen. Era minutul 23 si Craiova arata ca a venit la Piatra Neamt cu gandul la cele trei puncte.

Replica nemtenilor a venit in minutul 32, Jeremic sutand putin peste poarta din centrarea lui Ambourouet de pe stanga.

Un minut mai tarziu oaspeţii au ratat din nou monumental deschiderea scorului, Dina sutand in Villadsen, dupa ce a ramas singur cu acesta in careu.

Deschiderea scorului s-a produs in cele din urma in minutul 65, cand Costea a scapat pe dreapta in careul advers si l-a invins pe Villadsen cu un sut la coltul scurt.

Zece minute mai tarziu Ceahlaul a restabilit egalitatea pe tabela prin Ibrahim, jucator aflat la prima atingere de balon dupa intrarea in teren.

Alexandru Piturca a trimis pe langa poarta dintr-o pozitie buna (min.77), iar Silviu Lung Jr. a avut o parada de zile mari la sutul lui Velkovski (min.79).

Minutul 90 a fost decisiv pentru ecuatia celor trei puncte. Mai intai Catalin Craciun a trimis peste poarta fiind singur in sase metri, pentru ca la faza imediat urmatoare Cebotaru sa marcheze cu un sut din afara suprafetei de pedeapsa.

Trei puncte vitale pentru Ceahlaul, formatie care mai spera inca la salvarea de la retrogradare.

Sursa: onlinesport.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *