Timpul.md

Moldova 24 Februarie 2011 | 15:11

"Moldtelecom" îi răspunde lui Voronin: Noi colaborăm cu Victoriabank din 1999

„Moldtelecom” SA colaborează cu Victoriabank nu din 2007, cum susţine prim-vicepreşedintele Legislativului, Vlad Plahotniuc şi nici nu-şi transferă conturile la această bancă din martie 2011, după cum au declarat deputaţii comunişti astăzi în plenul Parlamentului.

„Moldtelecom întotdeauna a lucrat cu Victoriabank, mai precis din anul 1999, când banca şi-a lansat pe piaţă produsele de carduri. Suntem un agent economic destul de solid pe piaţă şi este imposibilă activitatea fără a fi deservită de mai multe bănci comerciale din RM. Printre acestea se numără Banca de Economii, Banca Socială, Agroindbank, Mobiasbank, Moldinconbank şi altele, inclusiv Victoriabank”, a declarat pentru TIMPUL şefa serviciului de presă al companiei, Viorica Harea.

Întrebată cum comentează documentul publicat de unele media potrivit căruia directorul comercial, Ion Roşca, anunţă că „... odată cu unificarea evidenţei contabile, începând cu luna martie 2011, SA „Moldtelecom” va dispune de un alt cont bancar la BC Victoriabank filiala nr.3 Chişinău”, serviciul de presă a negat că acest lucru ar însemna o colaborare exclusivă cu banca respectivă. „Informaţia difuzată se referea la corectitudinea perfectării actelor cu indicarea unui cont unic în documentele primare (facturi fiscale, contracte, facturi de plată etc.) şi nicidecum nu se referă la direcţionarea fluxului de mijloace băneşti numai către această bancă”, ne-a explicat Harea. „Clienţii pot fi deserviţi în continuare de oricare dintre băncile cu care noi colaborăm”, a precizat şefa serviciului de presă al „Moldtelecom”.

Referinţe:

Plahotniuc: Moldtelecom are cont la VictoriaBank din 2007

”Moldtelecom” anunță că se conformează deciziei ANPC

(Comentați) Lazăr îi răspunde lui Filat: „Moldtelecom” are un vid regulator

Complicitate flagrantă la nivel de stat?


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus