Timpul.md

Internațional 22 Mai 2010 | 12:50

Moroşanu şi Zmărăndescu, „rupţi“ în câteva secunde

 Cei mai buni luptători de kick box din ţară au fost umiliţi aseară în cea mai tare gală de K1 care a avut loc vreodată în sud-estul Europei. Printre pierzători s-au regăsit Moroşanu şi Zmărăndescu.

 Bucharest K1 Worl Grand Prix, gala ce ar fi trebuit să fie un show total, s-a dovedit a fi, de fapt, o umilinţă pentru români. Unul dintre „greii" din România, Cătălin Moroşanu, n-a rezistat în ring nici măcar o repriză. Dacă, înainte de meci, acesta anunţase că va fi o fiară în ring împotriva olandezului Errol Zimmerman, aseară s-a dovedit contrariul. Olandezul a demonstrat încă o dată de ce este unul dintre cei mai mari luptători ai lumii şi l-a făcut KO pe Moroşanu în doar 26 de secunde, după o combinaţie genunchi-croşeu de dreapta. Practic au fost singurele lovituri trimise de Zimmerman către faţa câştigătorului de la „Dansez pentru tine".

Un alt „greu" al ţării, Cătălin Zmărăndescu, nu a rezistat tot în faţa unui olandez, Valentijn Overeem. Românul a fost pus la podea după doar 15 secunde, acesta fiind şi cel mai rapid knock-out al serii. Overeem a reuşit acest lucru în urma unei lovituri înalte de genunchi.Sursa: Adevărul

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus