Ultima oră

Noi dezvăluiri FBI: Extratereştrii răpeau vaci şi le goleau de sânge

Între anii 1976 – 1980, la Casa Albă era panică totală din cauza rapoartelor FBI în care se menţionau dispariţiile a întregi turme de vaci (în total 8.000 de capete) de pe teritoriul Statelor Unite, a relatat, ieri, presa internaţională, după ce a studiat dosarele FBI. Mai mult, conform agenţilor care întocmeau documentele, trupurile vacilor apăreau după 24 de ore în aceleaşi locuri de unde fuseseră luate de presupuse OZN-uri, dar erau mutilate şi golite de sânge.

Cele mai multe astfel de cazuri s-au înregistrat în statele New Mexico, Nebraska şi Colorado, între anii 1976 şi 1978. Fermierii care îşi descopereau vitele mutilate au povestit atunci, agenţilor FBI, îngroziţi, că animalelor le lipseau limba, ochii, ficatul şi organele sexuale, care păreau îndepărtate cu o precizie chirurgicală. În plus, inimile văcuţelor erau gelatinoase şi prezentau semne că ar fi fost iradiate. În urma acestor descoperiri, FBI a creat chiar o divizie specială numită “Proiectul Animale Mutilate”, despre care nu se ştie dacă mai există.

Nepământenii au venit de mii de ori pe Terra

Surse rămase anonime din cadrul FBI ar fi afirmat, recent, conform presei din SUA, că, începând din anii ’40, mii de OZN-uri ar fi aterizat pe teritoriul american, în acest sens existând şi documente. Pentru ca publicul american să nu afle de vizitele extratereştrilor, după întocmirea rapoartelor, preşedintele lua la cunoştinţă, iar apoi, imediat, hârtiile şi probele erau arse.

Cosmonautul Gagarin, răpit de OZN-uri?

La 50 de ani distanţă de la efectuarea primului zbor al omului în spaţiul cosmic, cel al rusului Iuri Gagarin, există şi o teorie a conspiraţiei, prezentată ieri de către cotidianul german Bild, potrivit căreia cosmonautul n-a murit în timpul zborului de încercare din 1968. Ziariştii nemţi spun că aparatul de zbor al lui Gagarin nu a mai reuşit să se întoarcă în atmosfera Terrei, fiind răpit de OZN-uri.

a1.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *