Ultima oră

O bătrână a murit la spital la câteva ore după ce a căzut de la etajul 3

Medicul-coordonator al Serviciului de Urgenţă din capitală, Anatol Proca, a comunicat pentru Info-Prim Neo, că ambulanţa a fost solicitată în jurul orei 2.30 noaptea. Bătrâna de 85 de ani a suferit mai multe traumatisme grave şi fracturi de oase. La câteva ore, ea a murit la Spitalul de Urgenţă. Deocamdată nu se cunosc circumstanţele în care s-a produs incidentul, vecinii presupun că femeia a urcat pe geam să ude florile şi a alunecat. Nu este exclusă nici versiunea unei tentative de sinucidere. 

Un bărbat de 63 de ani a căzut din podul vilei, de la o înălţime de aproximativ 3 metri. A ajuns la spital cu fractură de gambă. 

Noaptea, o femeie de 46 de ani, domiciliată pe strada Ion Creangă, şi-a tăiat gâtul cu o bucată de sticlă după o ceartă cu soţul. Când a văzut ambulanţa, femeia a luat-o la fugă, urcând pe acoperişul casei. La scurt timp, însă, a renunţat şi a coborât singură după ce a sesizat că la faţa locului venise poliţia şi angajaţii Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale. 

Marţi şi în noaptea spre miercuri Serviciul de Urgenţă din capitală a înregistrat 651 de solicitări, inclusiv la 55 cazuri de infecţii virale acute, 64 cazuri de traumatisme, 6 ictusuri cerebrale şi un infarct miocardic.

Sursa: Info-PrimNeo

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *