Timpul.md

Actualitate 23 Noiembrie 2016 | 14:32

Partidul lui Şor se pregăteşte de parlamentare cu „magazine sociale”

Formațiunea politică „Partidul Şor” îşi va prezenta echipa în luna decembrie 2016, iar până la alegerile parlamentare din 2018 va deschide cel puţin o sută de „magazine sociale” pe teritoriul Republicii Moldova. Anunţul a fost făcut de către Alina Şargu, purtătorul de cuvânt al omului de afaceri şi primar al oraşului Orhei, Ilan Şor, în cadrul unei conferinţe de presă, miercuri, 23 noiembrie, transmite IPN.

Şargu a precizat că echipa lui Şor a fost consolidată în urma unor alegeri minuţioase şi că din echipă nu fac parte persoane compromise. Totodată, sediul central al „Partidului Şor” se va afla în oraşul Orhei, iar activitatea politică va fi desfăşurată pe întreg teritoriul ţării.

Alina Şargu a mai spus că se planifică deschiderea „magazinelor sociale” în toate centrele raionale, în sectoarele municipiului Chişinău, dar şi în unele localităţi rurale. De asemnea, pentru localităţile rurale vor fi inaugurate şi „magazine sociale” mobile. Până acum au fost deschise cinci „magazine sociale” în Orhei, unul în Chişinău şi unul în Ceadîr Lunga. Pînă la finele anului vor fi deschise câte un astfel de magazin la Călăraşi şi Comrat.

Ilan Şor nu a putut participa la conferinţa de presă pentru că, fiind învinuit de către Procuratura Anticorupţie de escrocherii în proporţii deosebit de mari, acesta se află în arest la domiciliu.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus