Timpul.md

Politică 28 Martie 2016 | 16:16

Partidul Socialiştilor anunţă acţiuni ample de protest

Partidul Socialiştilor anunţă acţiuni ample de protest pentru apărarea statalităţii şi suveranităţii Republicii Moldova. Liderul socialiştilor, Igor Dodon, a scris pe o reţea de socializare că în următoarele săptămâni, la Chişinău va avea cel mai mare miting în acest sens, iar până atunci, vor avea loc marşuri şi mitinguri în diferite localităţi din ţară.

Politicianul a menţionat că primul eveniment de acest fel va fi avea loc în oraşul Comrat pe data de 2 aprilie şi va fi organizat de Comitetul executiv al UTA Găgăuzia. Liderul socialiştilor a menţionat că PSRM intenţionează să participe la toate evenimentele şi va organiza acţiuni, atât la nivel local, cât şi acţiuni naţionale de amploare – de la marşuri până la acţiuni intense la nivelul consiliilor, primăriilor şi Parlamentului Republicii Moldova.

Liderul PSRM a catalogat evenimentele care au avut loc duminică, 27 martie la Chişinău drept „un atentat fără precedent la statalitatea, independenţa, suveranitatea şi neutralitatea Republicii Moldova”. Potrivit lui, toţi participanţii, la fel şi cei, care au permis organizarea acestui eveniment, sunt infractori, trădători ai Patriei şi poporului.

Potrivit PSRM, diversitatea de opinii nu poate şi nu ar trebui să fie luată în considerare în această privinţă şi acest lucru nu este nimic altceva decât o vânzare a intereselor ţării, a statului în ansamblu.
 
sursa: ipn.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus