Timpul.md

Moldova 24 Aprilie 2020 | 07:05

Pavel Filip, despre modificarea bugetului de stat: „În spatele acestor cifre sunt oameni”

În urma rectificării bugetului de stat, peste 1,4 miliarde de lei vor fi alocate pentru echipamente de protecție, dotări și reutilarea spitalelor. „În spatele acestor cifre sunt oameni. Oameni care așteaptă de la noi decizii responsabile”, declară Pavel Filip.

„Avem cei mai buni specialiști care în aceste momente duc lupta cu COVID-19: funcționari publici care au muncit în cadrul instituțiilor statului, medici și lucrători medicali, care, în condiții de muncă dificile, cu echipamente de protecție puține, au salvat și salvează în continuare vieți, militari și polițiști, care zilnic au grijă de securitatea și liniștea noastră. Toți acești oameni au nevoie de ajutor din partea statului”, a spus Pavel Filip.

„COVID-19 nu alege între partide și popoare, nu face diferența între națiuni bogate și națiuni sărace, între țări mici și țări mari. Atunci când suntem separați, suntem mai slabi și doar uniți, împreună suntem mai puternici. Doar țările care vor da dovadă de unitate și solidaritate vor supraviețui și vor ieși mai puternice din această criză”, a mai spus Filip.

 


https://www.realitatea.md 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus