Actualitate

Pavel Stratan face banu cu ciocanu si secera

Ieri, am primit un mesaj – pe o retea de socializare – in numele lui Pavel Stratan: „De data aceasta, eu vin la tine… Ma poti asculta la tine acasa: 07.03 – Causeni, 11.03 – Donduseni, 13.03 – Soldanesti, 19.03 – Sangerei, 21.03 – Telenesti, 28.03 – Floresti si Chisinau – 8 Martie, ora 17.00, in incinta Scuarului Teatrului de Opera si Balet. Intrare libera”. Nu, sa nu credeti ca Stratan are un turneu prin republica – este vorba de concertele electorale ale PCRM.

Pentru a afla despre ce fel de concerte cu Stratan este vorba, am apelat la toate cunostintele si prietenii din Causeni, acolo unde el a fost pe 7 martie. Ni s-a spus ca s-a desfasurat o adevarata intalnire electorala a comunistilor, la care s-a cantat si s-a indemnat cu text deschis sa fie votati comunistii. Dintre artisti, au mai fost prezenti Nelu, fratele lui Pavel Stratan, Nelly Ciobanu si Vitalie Dani. La „concert” au fost adusi, organizat, oameni din diferite localitati ale raionului. Erau prezenti si oameni foarte indignati, care au scandat din sala „Jos comunistii!”. Cei mai multi causeneni nu inteleg ce s-a intamplat cu Pavel Stratan si de ce face jocul comunistilor. Amintim ca Pavel Stratan a mai cantat, la sfarsitul lui februarie, la Larga, r-l Briceni, si i-a lasat pe admiratorii lui foarte nedumeriti.

Oamenii mai spun ca organizatorul comunist responsabil de raion, Iurie Munteanu – tot el si viceministru al Economiei -, a venit la concert cu masina de serviciu – Skoda. Ei sustin ca Munteanu, peste tot unde apare, se prezinta viceministru si promite tot felul de minuni dupa alegeri, daca va castiga PCRM. Potrivit responsabililor de la Consiliul raional, arenda salii Casei de cultura raionala, in valoare de 1000 lei, a fost platita de un consilier orasenesc din partea PCRM, in numele Uniunii femeilor din RM. De asemenea, la 14 februarie, primaria orasului a mai organizat un concert electoral pro-PCRM. Contactat de TIMPUL, Stratan n-a binevoit sa discute.


Vom mentiona ca, la concertele lui Pavel Stratan, un recital de 45 minute costa cel putin 2000 euro.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *