Politică

Ponta vrea să asigure interimatul la Finanţe până miercuri, când Guvernul adopta Codul Fiscal

"Varianta luata in calcul este ca premierul sa preia interimatul la Ministerul Finantelor, nu neaparat pentru 45 de zile, cat este termenul legal, ci in principal pana miercuri, cand va fi adoptat Codul Fiscal", au aratat sursele, citate de Mediafax. Intrebat de jurnalisti daca va prelua interimatul la Finante, Ponta a spus ca va anunta decizia dupa ce se va consulta cu presedintele Klaus Iohannis.

Victor Ponta a anuntat anterior ca, vineri seara, va merge la Palatul Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Klaus Iohannis despre "relatiile institutionale legate de demisia ministrului de Finante", precum si despre alte probleme care trebuie rezolvate in perioada urmatoare.

"O sa discut cu presedintele despre ce avem de facut in continuare. Deocamdata, am inregistrat, a semnat demisia lui Valcov si cel mai important lucru – pentru Romania deja, nu doar pentru guvern – este ca luni sa avem toate avizele, iar miercuri sa vina la Parlament Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala, dupa care toate celelalte sunt secundare", a spus Ponta.

Administratia Prezidentiala a anuntat, vineri, ca presedintele Klaus Iohannis il va primi la Palatul Cotroceni pe premierul Victor Ponta, dupa intoarcerea de la Consiliul European de la Bruxelles, pentru o discutie privind numirea unui nou ministru de Finante.

sursa: wall-street.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *