Social

Premii si burse pentru elevii supradotati din RM

Trei burse pentru studii liceale si zece pentru pregatire preuniversitara in Marea Britanie, sase la liceul Academiei de Stiinte a Moldovei (ASM), trei premii banesti si cinci premii exprimate in abonamente pentru studierea avansata a limbii engleze. Acesta este bilantul celei de-a II-a editii a Concursului National “EdUKation”, organizat de Centrul de Asistenta Educationala „EXCEL” din Marea Britanie si ASM.

Potrivit informatii oficiale, cei zece invingatori care isi vor face studiile la una dintre cele mai prestigioase universitati ale grupului educational „Study Group” din Marea Britanie, vor beneficia de cate o bursa de peste 2000 lire sterline.

Alti sase tineri vor fi inmatriculati la Liceul Academic al ASM, fara a participa la concurs, iar sase liceeni – urmatorii in clasamentul Concursului National “EdUKation”, vor fi favorizati la examenele de admitere-2010, daca vor dori sa-si continue studiile la Liceul ASM.

Trei elevi au primit cate un premiu de 2000 lei, alti cinci – cate un abonament care le va permite sa studieze limba engleza on-line, curs avansat, timp de sase luni.

La etapa finala a Concursului National EdUKation-2010 au participat 120 de elevi din clasele IX-XII, din R. Moldova.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *