Actualitate

Procutorii au cerut prelungirea mandatului de arestare în privinţa recidivistului Pavel Grigorciuc

Procurorii au cerut astăzi prelungirea mandatului de arestare în privinţa recidivistului Pavel Grigorciuc, individual care l-a agresat fizic pe deputatul democrat Sergiu Sîrbu. Grigorciuc este cercetat penal pentru huliganism, iar dacă va fi găsit vinovat ar putea să petreacă următorii aproape cinci ani după gratii.

Profilul recidivistului Pavel Grigorciuc, extremistul de la ANTIFA, care l-a agresat astăzi pe deputatul PDM Sergiu Sîrbu este unul extreme de dubios. Acesta s-a remarcat, de-a lungul anilor, prin acţiuni violente, a fost reţinut pentru scandaluri, provocate în stare de ebrietate, pentru bătăi cu vecinii.

De asemenea, Pavel Grigorciuc, alături de alte 6 persoane numite “grupul Petrenko”, a fost condamnat penal pentru organizarea dezordinilor în masă, după ce în septembrie 2015 s-au încăierat cu forţele de ordine în timpul manifestaţiilor din faţa Procuraturii Generale.

Tot în 2015, Pavel Grigorciuc a primit interdicție de intrare în Ucraina pe motiv că ar reprezenta ”o amenințare, actuală sau potențială, la adresa intereselor naționale, securității naționale și integrității teritoriale”.

Recent, Grigorciuc s-a manifestat ca un promotor activ al alianței dintre PSRM și ACUM. Acesta a organizat și un flash-mob pe la sediile socialiștilor, ale PAS și DA și a fost însoțit peste tot de către avocatul raiderului nr.1 în CSI, Eduard Rudenco.

Iar recent recidivistul s-a alăturat protestului celor din ACUM, din fața Parlamentului, unde s-a manifestat printr-o acțiune ”teatralizată”, manifestând pentru ”libertate”.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *