Timpul.md

Actualitate 8 Mai 2019 | 08:06

PROGNIZA METEO 8 MAI 2019: Ploi slabe şi cer acoperit de nori. Câte grade vor indica termometrele

Astăzi vor cădea ploi slabe în nordul şi centrul ţării, la sud cerul va fi variabil. Meteorologii au emis cod galben de vânt care va fi valabil până la amiază, vântul va sufla în rafale de până la 65 de kilometri pe oră. La Briceni și Soroca sunt prognozate 10 grade, iar la Bălți va fi cu un grad mai mult. La Orhei şi la Tiraspol se aşteaptă 12 grade. La Leova termometrele vor indica 13 grade, în timp ce la Comrat şi la Cahul maxima va ajunge până la 15 grade.

În Capitală, astăzi vor fi 12 grade şi se aşteaptă ploi slabe. În următoarele zile maximele termice vor oscila între 16 și 24 de grade pe timp de zi. Noaptea vor fi până la 12 grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid, termometrele vor indica temperaturi de până la 20 de grade. La Paris şi la Londra se vor înregistra 16, în timp ce la Berlin, Roma şi la Viena vor fi 19 grade. În capitala Cehiei, la Budapesta şi la Belgrad se anunţă 18 grade, pe când la Varşovia se aşteaptă 16.

Tot atât va fi şi în Bucureşti, iar la Atena valorile termice nu vor depăşi 19 grade. La Kiev termometrele vor indica 12 grade, iar la Ankara cu un grad mai mult. La Moscova vor cădea ploi slabe, maxima va ajunge la 23 de grade Celsius.


 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus