Timpul.md

Ultima oră 15 Aprilie 2019 | 08:22

PROGNOZA METEO /// Începem săptămâna cu VREME MOHORÂTĂ. Ce temperaturi ne aşteaptă astăzi

Astăzi, cerul va fi noros şi pe întreg teritoriul ţării vor cădea ploi de scurtă durată. La Briceni și Soroca termometrele vor indica şapte grade Celsius, iar la Bălți şi Orhei va fi cu unul mai mult. La Tiraspol se aşteaptă nouă grade, iar la Leova şi Comrat 11. La Cahul, maxima va fi de 12 grade Celsius. 

În Capitală, astăzi, vor fi 9 grade Celsius. În următoarele zile, vor cădea ploi slabe. Ziua maximele vor varia între nouă și 14 grade, iar pe timp de noapte temperaturile se vor situa între două și şase grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 24 grade, la Paris vor fi 17, la Londra temperaturile vor ajunge până la 12 grade, iar la Berlin, 13 grade Celsius. La Roma şi Viena se vor înregistra 20, respectiv, 15 grade. 13 vor fi la Praga şi 11 la Varşovia.

La Budapesta, termometrele vor indica 15 grade, iar la Belgrad cu unul mai mult. La București va ploua, iar temperatura va fi de 13 grade Celsius. Maxime de 17 se aşteaptă la Atena, iar la Ankara vor fi 15 grade Celsius. La Kiev şi la Moscova, timpul va fi mai rece, cu valori de 9 grade Celsius.


 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus