Timpul.md

Actualitate 27 Mai 2019 | 08:13

PROGNOZA METEO 27 mai: Ne aşteaptă o săptămână cu temperaturi de foc

Astăzi, pe întreg teritoriul ţării, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 24 de grade Celsius, la Bălţi se vor înregistra 25 de grade, iar la Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol vor fi 27, iar la Leova se aşteaptă cu 28 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 29 de grade Celsius. 

În Capitală, astăzi, se vor înregistra 27 de grade. În următoarele zile, vremea se va menține caldă, pe alocuri sunt posibile ploi cu descărcări electrice. Ziua temperaturile vor oscila între 25 și 31, iar noaptea vor varia între 13 şi 17 grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi noros, iar în unele regiuni va ploua. La Madrid termometrele vor indica 28 de grade Celsius. La Paris şi la Roma se vor înregistra 20, iar la Berlin va fi cu unul mai mult. La Londra sunt prognozate 18 grade, în timp ce la Viena vor fi 23.

Tot 23 de grade se aşteaptă şi la Budapesta, pe când la Praga, Varşovia şi Belgrad vor fi 24. La Bucureşti şi la Ankara meteorologii anunţă temperaturi de 28 de grade, iar la Atena, 27. În capitala Ucrainei şi la Moscova maxima va ajunge la 25, respectiv, 19 grade Celsius.


 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus