Actualitate

Propaganda lui Dodon atacă murdar România

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul socialist Bogdan Țîrdea scrie că ajutorul din partea statului român a fost oferit prea tâtziu „Dar a trimis pe 27 aprilie, la sfârșitul carantinei, când erau deja deschise magazine, fabrici etc. Și numai după ce Ungaria ne-a dat ajutor! Și da – cu ministrul, fanfara, ședințele foto”.

Un alt românofob patologic și agent de influență a Rusiei în Republica Moldova, Nicolae Pascaru, notează că ajutorul „a venit prea târziu” și oferă „sfaturi” statului român: „România nu are potențialul SUA, Chinei, Rusiei și nici măcar Ungariei. Toate aceste ajutoare să le păstreze pentru spitalele din București, Iași, acolo unde lucrează și astăzi cetățeni ai Republicii Moldova”, acesta.


Nicolae Pascaru, Consilier municipal PSRM

Amintim că Igor Dodon își lăuda stăpânii de la Moscova, pentru faptul cai-a pus la dispoziție gratis un avion care sa-i aducă marfă din China. Mai tarziu s-a aflat că marea „donație” rusească – avionul care a transportat medicamente din China, va fi plătit din impozitele moldovenilor

Ca să diminueze impactul ajutorului românesc, regimul lui Dodon a dorit să-i despartă imediat, unii trimiși la Cahul, alții la Bălți, alții la Chișinău. Cerință refuzată de partea română. Într-un sfârșit s-a făcut alinierea oficială, iar ministra Sănătății le-a urat „sejur plăcut”.

„Sejurul plăcut” al medicilor români s-a transformat ieri într-un coșmar: au fost schimbați dintr-un cămin în altul, inițial într-un cămin cu un WC comun pe coridor (căminul 5 al USMF), după care la căminul 9, unde deja aveau WC în cameră dar nu erau camere libere pentru toți. Bine că Armata Română are suficienți bani și Comandantul a decis să plăteasca un hotel pentru două săptămâni cazare și mâncare pentru 10 medici militari și asistenți, plus 2 șoferi. Și tocmai la 19:30 s-au cazat la hotel, după ce au cărat valizele dintr-un cămin în altul.

timpul.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *