Timpul.md

Actualitate 31 Decembrie 2018 | 11:23

Putin a jucat hochei în Piaţa Roşie

 Putin, în vârstă de 66 de ani, s-a echipat complet pentru meciul amical din Piaţa Roşie a Moscovei. El a tras şuturi de antrenament şi s-a luptat pentru posesie cu ministrul Apărării al Rusiei, Sergey Shoygu şi cu staruri ale hocheiului..

 Meciul festiv de hochei are loc în fiecare an cu o săptămână înainte de Crăciun, sărbătorit de Rusia pe 7 ianuarie. Afară fiind temperaturi negative, Putin a putut fi văzut folosind o pătură verde pentru a se acoperi înainte de meci.

Printre jucători au fost şi Pavel Bure, fost jucător la New York Rangers şi Viacheslav Fetisov, medaliat cu aur la Olimpiadă.

Conform televiziunii de stat RT, preşedintele Rusiei a participat de mai multe ori în meciuri amicale ale Ligii de Hochei Nocturn din Rusia.

Anul acesta, Putin a înscris cinci goluri pentru o echipă a Legendelor Hocheiului într-un meci difuzat de televiziunea de stat. Preşedintele rus, fost agent KGB, este deţinător al centurii negre la judo.

El este cunoscut pentru faptul că nu ezită să îşi demonstreze calităţile fizice. Astfel, în trecut, Putin a putut fi văzut călărind fără tricou în Siberia.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus