Timpul.md

Ultima oră 4 Septembrie 2011 | 15:55

Realitatea TV: Un tânăr din R. Moldova s-a sinucis pentru că a picat Bac-ul

Un tânăr din Republica Moldova de numai 19 ani a fost găsit mort duminică dimineaţă pe o stradă lăturalnică din oraş. Poliţiştii au două ipoteze: fie a fost un accident rutier, fie băiatul s-a sinucis pentru că a picat bacalaureatul, anunţă Realitatea TV.  

Medicii legişti au declarat, iniţial, că tânărul a fost, cel mai probabil, victima unui accident rutier, iar autorul l-a târât până pe o stradă lăturalnică pentru a-şi ascunde fapta. Autorităţile mai spuneau că, dacă accidentul ar fi fost anunţat, tânărul ar fi avut şanse să supravieţuiască. În momentul în care medicii au ajuns la el, băiatul era mort de numai trei ore.

Pe de altă parte, părinţii băiatului spun că, în jurul orei 9.30, acesta ar fi plecat să vadă rezultatele de la bacalaureat, pentru că dăduse examenul în sesiunea de toamnă. Părinţii spun că era foarte dezamăgit. 

"În jurul orei 10.30 am fost sesizaţi cu privire la existenţa unei persoane decedate în curtea unei clădiri aflate în construcţie. În urma cercetărilor la faţa locului şi din din primele verificări, medicul legist a declarat că acesta ar putea fi victima unui accident rutier. Din primele date s-a obţinut, de asemenea, informaţia că tânărul face parte din elevii care au picat bac-ul şi în a doua sesiune. Acesta ar fi părăsit domiciliul în jurul orei 9.30 şi era foarte decepţionat", a declarat Mădălina Mezdrea, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Aceasta a declarat că rezultatul prost de la bacalaureat şi dezamăgirea tânărului conduc şi către ipoteza că ar fi vorba despre o sinucidere.

"Corpul neînsufleţit a fost depus la morga spitalului judeţean, iar în urma necropsiei o să se stabilească cauzele decesului", a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Sursa: Realitatea TV

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus